Peebo Avatar

Peebo

reacties

  • Visueel beter dan het origineel, de 5 hoofdacteurs weten te overtuigen maar alle vrouwelijke actrices moeten onderdoen voor de Vlaamse versie met als dieptepunt Isabel Lucas die rampzalig was. Enkele cruciale scenes hebben niet dezelfde impact als ze hadden in het origineel.

    als reactie op de film The Loft

  • Goeie serieuze epische monsterfilm. De acteurs waren geloofwaardig en de computereffecten waren fenomenaal. De score was zeer toepasselijk en de film had een paar zeer mooie beelden. Een aanrader Enigste minpunt is dat we wat weinig van Godzilla te zien krijgen maar dat wordt hopelijk verbeterd in de volgende film. Heel de film krijgt wel hierdoor een spannende opbouw tot hij komt. Zijn design was wel machtig.

    als reactie op de film Godzilla

  • Umm heeft dit een 10? wut

    als reactie op de film Justin Bieber's Believe

  • Aangename film waarin vooral de acteerprestaties van de gehele cast zeer sterk is. De film is prachtig in beeld gebracht en heeft ook een toepassende soundtrack om erbij te horen. De stijl van de film deed me iets wat denken aan een Scorsese film. Enigste minpunt is de toon van de film want die is vaak nogal oneven.

    als reactie op de film American Hustle

  • [quote=UnknowB]Leuk drama/horror filmpje met verassend nieuw concept. Ook doet Wahlberg je er terug aan herinneren dat ie wel nog kan acteren :P Na Ted en The Other Guys... laat hij in The Happening zien dat hij meer dan een gespierde komiek of arogante zak kan zijn... (in SHooter laat hij oa ook zijn acteertallent zien) Maar dus een leuk filmpje met ook een sterke Zoeoy Deschanel die de wat onweinige echtgenote speelt die haar gevoelens niet zo graag uit. Ook de kleine doet het niet slecht. Maar op één of andere manier vond ik dat het einde misschien ietsje spannender mocht... al zou ik zelf niet kunnen zeggen hoe ze dit zouden kunnen krijgen. 9/10[/quote] Waw Mark Walhberg goed in deze film? Ummm [youtube=9Rq-7zEVuwI]

    als reactie op de film The Happening

  • Prachtige film. Goeie vertolking van de drie hoofdrolspelers ( Gosling , Cooper , Dehaan) . In tegenstelling tot andere vond ik het drieluik element wel werken en vond ik alle delen even sterk. Topfilm!

    als reactie op de film The Place Beyond the Pines

  • [quote=Banned]Voor wie fan is van sci-fi series komt met Fringe zeker en vast aan z'n trekken. Ondanks dat de serie aan de lange kant is en alles redelijk lang vaag blijft krijg je naarmate de serie vordert duidelijkheid die je meer dan een bevredigend gevoel geeft. Heb met plezier deze serie gevolgd. Leuke verhaallijnen, degelijk concept, cast die oké acteert, goeie effecten voor een tv serie,... Kortom aangename serie.[/quote] Goed dat je deze serie toegevoegd hebt Banned Het is een van mijn favoriete shows ( of was liever). Blij dat je het ook goed vond. Walter is toch wel een van de geniaalste tv personages die ik ooit heb gezien. John Noble verdient toch wel een prijs :D

    als reactie op de film Fringe

  • [quote=JamesBond]Volgens mij heeft geen enkele Bond-film een echt origineel verhaal gehad :P Maar, wat snapte je niet van het begin?[/quote] Hoe overleeft James Bond die schotwonde en die val van die trein?

    als reactie op de film Skyfall

  • De ultieme cultfilm :p

    als reactie op de film Big Trouble in Little China

  • Beste film van 2012 10/10

    als reactie op de film Django Unchained

  • Prachtige film met een ijzersterke rol van Daniel Day-Lewis , kan soms een beetje langdradig worden maar dit gebeurt niet veel. Emotioneel einde , een aanrader voor wie van historische films houd.

    als reactie op de film Lincoln

  • Heb de bovenstaande comments gelezen en ben met bijna niets akkoord , de film is een van de origineelste horrorfilms van de afgelopen jaren en het script is fantastisch goed geschreven. Vooral het derde deel waar het complete chaos is is cool :p Een 9/10 van mij.

    als reactie op de film The Cabin in the Woods