The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2 (2014)

His greatest battle begins.

discussie

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

benjamin "Moet zeggen dat bij een herkijk mijn algemene waardering voor deze film sterk is gedaald (jammer dat je geen edit op originele posts kunt doen), maar DeHaan blijft zeker een getalenteerde jonge acteur."


ok...ik vond hem in deze rol aanvankelijk niet zo slecht, maar het einde verpeste erg veel toen hij ineens een rondvliegende bad guy werd. Dat zag er toch wel bespottelijk uit.

benjamin

Avatar

MovieMazzter "Meen je dit nu echt ?"
Moet zeggen dat bij een herkijk mijn algemene waardering voor deze film sterk is gedaald (jammer dat je geen edit op originele posts kunt doen), maar DeHaan blijft zeker een getalenteerde jonge acteur.

MovieMazzter

Avatar

benjamin "
En o ja, Dane DeHaan steelt moeiteloos de show als Harry Osborn, deze kerel blijft een talentje om in de gaten te houden."


Meen je dit nu echt ?

benjamin

Avatar

MovieMazzter "Ben daar niet zo zeker van. Met een budget van $ 255 miljoen en een box office van $ 709 (bron: Engelstalige Wikipedia - cijfers op moment van schrijven) lijkt mij deel 3 in deze reeks niet ondenkbaar. Plus een IMDB van 6.8 is ook niet zo slecht."
Meen je dit nu?

MovieMazzter

Avatar

Ed Crane "Aaaaaaaah, helaas. De film is te slecht bevonden. De reeks eindigt hier. Game over!"


Ben daar niet zo zeker van. Met een budget van $ 255 miljoen en een box office van $ 709 (bron: Engelstalige Wikipedia - cijfers op moment van schrijven) lijkt mij deel 3 in deze reeks niet ondenkbaar. Plus een IMDB van 6.8 is ook niet zo slecht.

Ed Crane

Avatar

Tarkus "Voor mij is dit een geslaagd vervolg op de eerste film.
De vertolkingen zijn net zo goed, de speciale effecten weer prima.
En met het verhaal kan het ook niet stuk.
Lange film, 2 uur en 20 minuten, maar heb me geen seconde verveeld.
Laat nummer 3 maar komen !!"


Aaaaaaaah, helaas. De film is te slecht bevonden. De reeks eindigt hier. Game over!

Frietgezicht

Avatar

Glennekeeeee "vandaag nog eens herbekeken "


Gelukkig maar dat je niet zoals Tarkus dan gewoon ff je bericht kopieert die bovenaan staat om opnieuw onderaan te krijg ;)

Tarkus

Avatar

Voor mij is dit een geslaagd vervolg op de eerste film.
De vertolkingen zijn net zo goed, de speciale effecten weer prima.
En met het verhaal kan het ook niet stuk.
Lange film, 2 uur en 20 minuten, maar heb me geen seconde verveeld.
Laat nummer 3 maar komen !!

Frietgezicht

Avatar

pmw84 "

Maar de acteerwerk waar iedereen hier boven zit te zeuren, was U I T S T E K E N D! Soms vraag ik me af, als je deze acteurs zo slecht vindt acteren, waarom zit JIJ dan niet in de film?"


Haha serious? Dus jij zal nooit klagen over een film? Of het nou de regie of de acteerprestaties zijn? Ook niet over de special effects of het camerawerk. Want dan had jij er zelf maar moeten staan toch? Ook als je een voetbalwedstrijd kijkt nooit klagen over hoe een speler speelt en Rutte of Wilders mogen ook alles zeggen of doen want anders stond je er zelf wel. Denk dat jij de enige bent op deze wereld die nooit kritiek levert. Unieke prestatie.

Filmliefhebber1993

Avatar

Niks mis mee. Mooie aktie, goed verhaal. Gewoon zoals het hoort te zijn. Snap ook niet waarom mensen lopen zeiken om het acteerwerk (waar overigens niets mis mee is)