Hope Springs (2012)

Sometimes to keep the magic, you need to learn a few tricks.

discussie

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mr. Hulot

Avatar

Wat leuk! Tommy Lee Jones is eindelijk geen hoofdcommissaris of FBI-baas, maar mag acteren. En met wie! Hij blijft moeiteloos overeind naast Streep, en dat is niet niks. Ze hebben er lol in, dat zie je. Geen dijenkletser, maar wie van wat subtielere humor houdt (alleen de blikken die ze elkaar toewerpen al) moet zeker kijken. Ik zat ook te wachten tot Carell gierend uit de bocht zou vliegen, maar nee, hij voelt aan dat het hier niet om hem gaat, en is daarom juist goed. Erg leuke film.

Magalaan

Avatar

Lichtvoetige drama-komedie. Goed gespeeld en daardoor invoelbaar, herkenbaar. Een tikje cliché maar wel geloofwaardig. Het verhaal zelf biedt geen onverwachte wendingen maar heeft dat ook niet nodig. De interactie tussen de hoofdpersonen houdt de aandacht vast. Een leuke film vond ik.

Tarkus

Avatar

Af en toe leuk, maar toch eerder meer drama dan een komedie.
Goede vertolkingen van Streep en Tommy Lee Jones, Steve Carell echter was minder, maar zijn rol was ook niet echt groot, hoewel niet onbelangrijk.

Roger

Avatar

Enorm ingetogen acteerwerk van Jones en Streep, zelf Carrel houd zich in. Het verhaal is niet veel, maar het acteerwerk maakt deze film, grandioos gewoon.