Bachelorette (2012)

Wanneer het dikkerdje van een vriendinnengroep als eerste gaat trouwen, breekt de hel los.
play

5,3 details

  • 87 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
87 Min Verenigde Staten

'Bachelorette' is een komedie met in de hoofdrollen Kirsten Dunst, Isla Fisher en Lizzy Caplan. Ze spelen drie gemene meiden die worden gevraagd om bruidsmeisjes te zijn tijdens de bruiloft van een oude vriendin (Rebel Wilson). Uiteraard verloopt dit niet helemaal volgens plan.

Regie
Leslye Headland
Cast
Kirsten Dunst, Rebel Wilson, James Marsden, Isla Fisher, Lizzy Caplan, Adam Scott, Ann Dowd, Kyle Bornheimer, Horatio Sanz, Hayes MacArthur, Andrew Rannells, Ella Rae Peck, Sue Jean Kim, Anna Rose Hopkins, Paul Corning.
Budget
$ 3.000.000
Opbrengst
$ 11.947.954
Release
06.09.2012
Release NL
04.10.2012
Release DVD
22.01.2013

Filmtotaal Recensie

Regie: Leslye Headland | Cast: Kirsten Dunst (Regan), Rebel Wilson (Becky), Lizzy Caplan (Gena), Isla Fischer (Katie), Adam Scott (Clyde), James Marsden (Trevor), e.a. | Speelduur: 87 minuten | Jaar: 2012 

Met het succes van Bridesmaids en The Hangover zijn bruiloftfilms helemaal hot. Met Bachelorette krijgen we opnieuw een komedie die over de vooravond van een trouwdag gaat. Toch is deze film net even anders.

Wanneer Becky gaat trouwen, weet ze meteen wie haar drie bruidsmeisjes moeten worden. Gena, Regan en Katie vormden samen met Becky een groepje op de middelbare school en hebben sindsdien contact gehouden. Becky was echter altijd het dikkerdje van de groep en het mikpunt van spot, al had ze dat zelf eigenlijk niet door. De drie aanstaande bruidsmeisjes zijn dan ook niet echt blij voor Becky. Zij zijn mooier en hadden verwacht eerder een leuke vent te vinden. Op de avond voor de bruiloft komt hun afgunst op verschillende manieren bovendrijven. Zo maken ze Becky's trouwjurk per ongeluk kapot en moeten ze alles op alles zetten om deze enigszins te repareren. Een wilde nacht volgt waarin de drie meiden oude liefdes tegenkomen, nieuwe liefdes ontmoeten en hun eigen gedrag en levensstijl onder ogen moeten zien.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

Bachelorette Nieuwsberichten

Bachelorette

acties