Secret in Their Eyes (2015)

The truth lies in the most unexpected places

discussie

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kabol

Avatar

Dat is El secreto de sus ojos (2010)

Kabol

Avatar

Leuk om te kijken, maar het verhaal is onbegrijpelijk. Met name wat betreft het busje. Hoe wordt dat ding opeens gevonden? Wordt dat ding nu na 13 jaar alsnog opgespoord en toevallig is ie dan net door hogerhand in brand gestoken? Absurd - en wat denk je na 13 nog in die bus te vinden? Als het een flashback is dan is dat volkomen onduidelijk. En dat geldt voor alle flashbacks: iedereen ziet er steeds nog hetzelfde uit...

Mr. Hulot

Avatar

Te lage ratings voor deze film. Goed verhaal, en de hele cast klopt behalve Kidman en Ejiofor, die zijn inderdaad niet echt geloofwaardig als geliefden, maar doen hun best. Julia Roberts wordt alleen maar beter met de jaren, en is de absolute ster. Dat kunnen we deze keer echt niet aan haar looks wijten, want ze ziet er uit alsof het haar allemaal echt is overkomen... ik was onder de indruk. Geen spoortje ijdelheid.

Spider-fan

Avatar

Dan heb je Julia Roberts en Nicole Kidman in één film... en ze wisselen nauwelijks een woord met elkaar.

MovieMazzter

Avatar

Banned " El secreto de sus ojos

In het origineel is het personage van Julia Roberts een man. Vond eerlijk gezegd beter werken want in de amerikaanse remake vond ik de romantische relatie tussen Chiwetel Ejiofor en Nicole Kidman niet goed uit de verf komen omdat de chemie tussen Julia Roberts en Chiwetel Ejiofor veel beter werkte. De moeder dochter band was dan weer in deze film sterker."


Waarvoor dank. Ik zal hem op de lijst zetten

Banned

Avatar

MovieMazzter "Wat is de titel plus jaar van het origineel ?"


El secreto de sus ojos

In het origineel is het personage van Julia Roberts een man. Vond eerlijk gezegd beter werken want in de amerikaanse remake vond ik de romantische relatie tussen Chiwetel Ejiofor en Nicole Kidman niet goed uit de verf komen omdat de chemie tussen Julia Roberts en Chiwetel Ejiofor veel beter werkte. De moeder dochter band was dan weer in deze film sterker.

MovieMazzter

Avatar

Banned "De originele film is anders ook de moeite."


Wat is de titel plus jaar van het origineel ?

Banned

Avatar

MovieMazzter "Zo eens in de zoveel tijd kom je een zeer aangename verrassing in filmland tegen. Dit is een hele goede thriller, crime, mysterie film, zelfs 1 van de beste die ik dit jaar heb gezien. Ijzersterke rollen door Chiwetel Ejiofor en Nicole Kidman en zeker Julia Roberts en niet te vergeten Joe Cole, maar eigenlijk de hele cast levert uitstekend werk. Verwacht geen overdaad aan actie en spectaculaire achtervolgingen of zo, nee deze film moet het echt van het verhaal en de suspense hebben. Als je daar niet van houdt ok, dan is het misschien niet je type film. Je moet wel je aandacht erbij houden want heden, verleden en een verder verleden zijn in de film verwerkt, maar op een prima wijze die het allemaal goed te volgen maakt. Ik heb bijna 2 uur aan de buis gekluisterd gezeten en de ontknoping mag er zijn. Te lage waardering op IMDB en zeker een aanrader deze film. 9/10"


De originele film is anders ook de moeite.