Everest

Everest (2015)

The Only Way Out Is Up.

discussie

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

johnwayne "Everest is een aardig drama dat weliswaar prachtig in beeld gebracht is maar je ook een onbevredigend gevoel geeft. De karakters worden niet voldoende uitgediept. De nadruk wordt gelegd op groepsleider Rob Hall (Jason Clarke), maar ook van hem weet je uiteindelijk bijna niets. E.e.a. heeft te maken met de vele figuren die de revue passeren. Geen één krijgt voldoende ruimte om veel diepgang te krijgen, terwijl de acteurs wel goed acteren. Ook heeft de film een lange aanloop nodig, waardoor de aandacht na een uur wel dreigt te verslappen. Desondanks is dit wel een film die in de bioscoop gezien moet worden. De film zal op een kleiner scherm nog meer aan kracht inboeten."


Mee eens. Toont aan dat je als regisseur keuzes moet durven maken. Allemaal goede acteurs maar niemand krijgt de kans op veel diepgang.

MovieMazzter

Avatar

Everest blijkt nogal een rommeltje op FT. Reacties uit 2007 op een 2015 film ? Tom Cruise ? Opruiming vereist.

MovieMazzter

Avatar

Goede film in goed en realistisch tempo, iets dat opmerkelijk vaak onderschat wordt door regisseurs. Verwacht geen overdreven actie of spectakel. Er wordt ingevesteerd in de karakters, iets dat wat mij betreft nog iets meer had gemogen om de beweegredenen van bergklimmers beter te begrijpen. Mooie plaatjes uiteraard en sterke cast. Al met al de moeite waard en 7.5/10

fakfilm

Avatar

Vandaag wezen kijken Imax 3D. Had er veel van verwacht, vond hem tegenvallen. Duurt inderdaad, zoals meerdere al hebben gezegd, lang voordat de spanning begint maar dan ook voorspelbare spanning. Kreeg vooral steeds (ik denk door het 3D effect )de indruk dat het nep was. Ik denk dat deze film mooier zal zijn in 2D dan in Imax 3D.

WoUtoMatiC

Avatar

Ik sluit me daar helemaal bij aan.

kippuh

Avatar

Ach leuke film maar idd tom cruize,,,zucht,,,

leuke film maar naar mijn inzien de verkeerde acteur voor de hoofdrol

chuz

Avatar

Wel een beetje al te kritiekloos en te ophemelend naar de Japanse cultuur mischien. We hebben hier in het decadente rijke westen een beetje behoefte aan helden geloof ik, bijvoorkeur hele volkeren worden heilig verklaard.

Waren ze eigenlijk muzikaal die samoeirai ? Kunnen ze die muziek gaan verkopen in de new age winkels.

Andrej

Avatar

Geweldige film, goed einde...maar ja...Tom Cruise he...zucht.