Thunderball (1965)

VIVA JAMES BOND (French)

discussie

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tarkus

Avatar

Prima Bond film en een van de betere naar mijn mening.
De film komt nu wat traag over, maar dat is met bijna alle filmen uit de jaren 60, dus niet specifiek voor deze film alleen.
Toch altijd weer leuk om eens een film uit de oude doos te bekijken, en als hij dan nog voldoende actie en spanning biedt is dat mooi meegenomen.

JamesBond

Avatar

Heb hem zeker gezien, maar dat was volgens mij 3 maanden geleden. Dus ik ben het verhaal effe kwijt, volgens mij was het best vermakelijk.... Alleen een beetje een langdradige onderzee scène Smiley face

Cijfer: 7/10

Jellinek

Avatar

Helemaal eens met Kuifje_007 hierboven, het onderwater-gebeuren duurt me echt te lang. Afgezien van dat is dit een van de klasieke Bondfilms, alle noodzakelijke ingredienten zitten er in. Zo worden ze helaas niet meer gemaakt Smiley face

wars140

Avatar

Deze film vind ik wel minder leuk dan de andere bond films maar dat is mijn mening

kuifje_007

Avatar

Ik vind dit ook een van de beste bond-film, alleen vind ik de onderwatergevecht wat langdradig.

Meninho

Avatar

In alle opzichten een klassieke Bond. tropische locaties, Mooie Bond vrouwen, fantastische schurk, Het hele Spectre sfeertje en Connery op zijn best. Connery noemde dit zelf zijn favoriete Bond en wie de making of heeft gezien kan ook zien hoeveel plezier ze hadden in het maken van deze film. Een van de beste, staat bij mij op nummer 4, na Goldfinger, On her Majesty´s secret service, From Russia with love.

spock

Avatar

Mooie Theme song van tom jones

juso

Avatar

Shit! Alleen die reclames :'(

Quatermain

Avatar

Echt een van de betere!
Sean Thomas Connery is the Best!

filmsmurf

Avatar

Toch wel een van de betere Bondfilms. En die Britse humor blijft ook geweldig.

Miss Moneypenny:

In the conference room. Something pretty big. Every double-o man in Europe has been rushed in. And the home secretary too!

James Bond:

His wife probably lost her dog.