Jellinek Avatar

Jellinek

Laatste reviews

Transporter 2(2005)

"...Nuchter en in je eentje: Matig. Erg matig. De coolheid van 1 is er hard af omdat ie niet meer de (meestal) koele kikker is met zijn regels. Al..."

Top Gun(1986)

"...Tig keer gezien, straks gaat ie weer aan. Voor mij is dit een van iconen uit mijn jeugd als het op films aankomt. Wat was die Maverick stoer..."

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban(2004)

"...Heb 'm nog niet gezien, ga ik wel binnenkort doen. Ik vond de vorige films wel okee, niet heel speciaal, maar de boeken hebben in de eerste 3 delen..."

Laatste reacties

"...Waarom is deze titel vertaald naar het Nederlands? Vreemd... Verder zeker wel de moeite waard om gezien te hebben, zelfs al is het onder het mom van 'ken je klassiekers' :)..."
Cat on a Hot Tin Roof
"...8/10 Prachtige plaatjes, goed uitgewerkte karakters. Het verhaal sprak me echter wat minder aan dan bijvoorbeeld Porco Rosso of Spirited Away. Ondanks dat is het nog steeds een heel erg fijne film om eens voor te gaan zitten op een rustig moment...."
Howl's Moving Castle
"...Er is er eentje als ze proviand laden als ik het me goed herinner......"
Master and Commander: The Far Side of the World
"...Erg mee vermaakt, maar dat was met een groep na een avond stappen en de nodige bijbehorende gin&tonics. Ik denk dat dat ook ongeveer de doelgroep was :) 7tje dan maar (6.5 afgerond, komen ze mooi weg) want het is een best schappelijke film in het......"
Død snø
"...Film die perfect duidelijk maakt wat een lage figuren sommige mensen kunnen zijn. Niet alleen je zieke vrouw belazeren maar daarna (tegen de wens van de familie in trouwens) ongegeneerd cashen door eerst een boek te schrijven en daarna een film te la......"
Komt een vrouw bij de dokter

laatste ratings

watchlist

Jellinek heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.