Jellinek Avatar

Jellinek

Laatste reviews

Transporter 2(2005)

"...Nuchter en in je eentje: Matig. Erg matig. De coolheid van 1 is er hard af omdat ie niet meer de (meestal) koele kikker is met zijn regels. Al..."

Top Gun(1986)

"...Tig keer gezien, straks gaat ie weer aan. Voor mij is dit een van iconen uit mijn jeugd als het op films aankomt. Wat was die Maverick stoer..."

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban(2004)

"...Heb 'm nog niet gezien, ga ik wel binnenkort doen. Ik vond de vorige films wel okee, niet heel speciaal, maar de boeken hebben in de eerste 3 delen..."

Laatste reacties

"...Waar is Porco Rosso? Misschien niet de meest diepgravende, maar ik word er altijd erg vrolijk van :)..."
FEATURED: Must-see animatiefilms die niet van Pixar of Disney zijn
"...Waarom is deze titel vertaald naar het Nederlands? Vreemd... Verder zeker wel de moeite waard om gezien te hebben, zelfs al is het onder het mom van 'ken je klassiekers' :)..."
Cat on a Hot Tin Roof
"...8/10 Prachtige plaatjes, goed uitgewerkte karakters. Het verhaal sprak me echter wat minder aan dan bijvoorbeeld Porco Rosso of Spirited Away. Ondanks dat is het nog steeds een heel erg fijne film om eens voor te gaan zitten op een rustig moment...."
Howl's Moving Castle
"...Ben ik nou de enige die op sites als deze liever de originele namen van plaatsen/karakters ziet dan de Nederlandse vertaling? :|..."
Wat weten we al over de nieuwe 'Harry Potter' film?
"...Er is er eentje als ze proviand laden als ik het me goed herinner......"
Master and Commander: The Far Side of the World

laatste ratings

watchlist

Jellinek heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.