Jellinek Avatar

Jellinek

reacties

  • Waarom is deze titel vertaald naar het Nederlands? Vreemd... Verder zeker wel de moeite waard om gezien te hebben, zelfs al is het onder het mom van 'ken je klassiekers' :)

    als reactie op de film Cat on a Hot Tin Roof

  • 8/10 Prachtige plaatjes, goed uitgewerkte karakters. Het verhaal sprak me echter wat minder aan dan bijvoorbeeld Porco Rosso of Spirited Away. Ondanks dat is het nog steeds een heel erg fijne film om eens voor te gaan zitten op een rustig moment.

    als reactie op de film Howl's Moving Castle

  • Er is er eentje als ze proviand laden als ik het me goed herinner...

    als reactie op de film Master and Commander: The Far Side of the World

  • Erg mee vermaakt, maar dat was met een groep na een avond stappen en de nodige bijbehorende gin&tonics. Ik denk dat dat ook ongeveer de doelgroep was :) 7tje dan maar (6.5 afgerond, komen ze mooi weg) want het is een best schappelijke film in het over the top zombie genre met alle verwachte clichés waar ze horen, maar ook zeker niet meer dan dat.

    als reactie op de film Død snø

  • Film die perfect duidelijk maakt wat een lage figuren sommige mensen kunnen zijn. Niet alleen je zieke vrouw belazeren maar daarna (tegen de wens van de familie in trouwens) ongegeneerd cashen door eerst een boek te schrijven en daarna een film te laten maken. "Ode aan de liefde" m'n reet. Geld verdienen met de ellende van anderen.

    als reactie op de film Komt een vrouw bij de dokter

  • Ziet er goed uit maar er gebeurt me niet genoeg. Er wordt te hard en te lang geprobeerd jolig te zijn, waardoor er te weinig gebeurt met progressie van het daadwerkelijke verhaal. 3.5/5 (deel 1 was voor mij 4.5/5)

    als reactie op de film Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

  • Mislukt als horror, op geen enkel moment ook maar een beetje eng. Hollywood einde, niet-enge "schrik"effecten en acteerwerk waar je geen prijzen mee wint. Tel daar een voorspelbaar plot bij op en dan hou je niet gek veel over. Al met al duidelijk onvoldoende wat mij betreft. 4/10

    als reactie op de film The Messengers

  • [quote=WoUtoMatiC]Redelijk geslaagde kinder-Die Hard. Mist venijn.[/quote] Dit. Het is allemaal een beetje te smooth. Geen uitgesproken kutfilm maar zeker niet het niveau van (met name) 1 en 3.

    als reactie op de film Live Free or Die Hard

  • Op zich kan ik een romcom af en toe best goed hebben (uiteraard mede afhankelijk van het gezelschap waar ik me in bevind) maar deze waren zowel ik als de dame met wie ik 'm aan het kijken was halverwege volledig beu. Saai, voorspelbaar, ongeinspireerd. Het ligt er allemaal net te dik bovenop de hele tijd.

    als reactie op de film You've Got Mail

  • Wat een ellende, een prima werk verpest door nasynchronisatie. En dan niet even het originele geluid meesturen als tweede kanaal...

    als reactie op de film Wallace and Gromit: A Matter of Loaf and Death

  • [quote=Otmeister]Alleen de titel al is om te huilen. Werkelijk, met zo'n benaming wíl ik deze film niet eens zien. Een 1 enkel voor de titel.[/quote] Je hebt 'm niet gezien en geeft een 1? Dank je voor een stukje databasevervuiling.

    als reactie op de film How Stella Got Her Groove Back

  • Goed vermaak maar kon me niet zo boeien als The Incredibles, Shrek, of zelfs Finding Nemo (die het vooral van de geinige karakters moet hebben). Tikkie te voorspelbaar denk ik. Toch 7/10.

    als reactie op de film Ratatouille

  • Prima vermaak, leuke actie, geen hoogstaand cinematografisch geheel maar dat is ook niet nodig bij een blije actiefilm. Over de comments uit 2007: ja, minder dan het origineel, maar op zichzelf staand nog steeds een degelijk produkt zonder duidelijke hoogte- of dieptepunten. 7/10

    als reactie op de film The Italian Job

  • Helemaal eens met Kuifje_007 hierboven, het onderwater-gebeuren duurt me echt te lang. Afgezien van dat is dit een van de klasieke Bondfilms, alle noodzakelijke ingredienten zitten er in. Zo worden ze helaas niet meer gemaakt :)

    als reactie op de film Thunderball

  • Prima film, kan me meer boeien dan Reservoir Dogs. Rustiger dan RD en PF, maar daardoor niet slechter. Ik heb me geen moment verveeld, vooral door het prima uitgewerkte verhaal en de uitstekende prestaties van Grier, Forster en De Niro. Vooral de wisselwerking tussen Jackie en Max werd geloofwaardig neergezet. Attraction zonder dat het er te dik bovenop ligt. 8/10

    als reactie op de film Jackie Brown

  • Dit is inderdaad niveau A-Team qua realisme maar ik heb me vreselijk vermaakt met Frank the Tank :p Prima nonsensical actie waarbij het overduidelijk is dat de makers zichzelf geen seconde serieus hebben genomen. Zolang jij dat dan ook niet doet heb je een paar uur prima popcorn-excuus :)

    als reactie op de film The Transporter

  • Nee hoor, de ondertiteling kleurt wel mee zoals bij karaoke maar tis met de originele zang. Niet mijn genre, die musicals, maar het was toch wel vermakelijk. Kende toch meer melodieen dan ik dacht.. Zeventje van mij.

    als reactie op de film The Sound of Music

  • [quote=djoris]helaas zwart wit daar ga ik niet aan beginen ...[/quote] Zou je dat eens willen toelichten, die snap ik namelijk echt niet..

    als reactie op de film Schindler's List

  • Prima film, een visueel spektakelstuk. Wel een subwoofer aan je tv klussen anders mis je een hoop 'immersion'. Dit is wat mij betreft een van die films die 't mede van het geluid moet hebben om echt over te komen.

    als reactie op de film Master and Commander: The Far Side of the World

  • Ik vond het prima vermaak. Flinterdun plot, maar ik kwam niet voor een goed verhaal :) Heb precies gekregen waar ik wel voor kwam: geinige en originele 'inbraken' die werden uitgevoerd door een prima cast die haar werk goed deed.

    als reactie op de film Ocean's Twelve

  • Hmm.. ik vond 'm minder dan 1. Allemaal net iets meer voorspelbaar als je 't mij vraagt. Maar de animaties en vele kleine verwijzingen maakten een hoop goed. Ik wil 'm zeker nog wel een paar keer zien. Heb vast 't meeste gemist :)

    als reactie op de film Shrek 2

  • Heh, deze is me een partij matig :)

    als reactie op de film Lies of the Heart: The Story of Laurie Kellogg

  • Ik vind het dus geen goeie film. De special effects zijn matig. Licht uit zijn handen??? Kom op zeg. Haalt het bij lange na niet bij het boek. Tranentrekker die van mij een 5 voor de moeite krijgt.

    als reactie op de film The Green Mile

  • Absoluut een prima film. Er zat zeker (voor deze dagen) subtiele humor in die bij mij wel aansloeg :) Vraagje: Dat muziekje wat je steeds hoorde als die B52 in beeld was, waar komt dat oorspronkelijk vandaan? Het zit bv. ook in Die hard woth a Vengeance. Jellinek

    als reactie op de film Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb

  • Was een topfilm!!!! maar IK WIL OOK DE LAATSTE MINUUT ZIEN!! $%^#$%^#$ veronica! Kan iemand me ff vewrtellen wat de laatste minuut was (dus wat er met de mannen gebeurde?) Cheers! Jellinek

    als reactie op de film Three Kings

  • Inderdaad een van de weinige films waar Will Smith wel een goeie performance wegzet :) Ik ga 'm zeker kijken.

    als reactie op de film Enemy of the State