End of Days

End of Days (1999)

Prepare for the end.

Reviews (4)

Tarkus

Avatar

Goede ouderwetse actieprent met Arnold Schwarzenegger als de spierbundel van dienst.
Goede verhaal met een 'duivels' tintje, boordevol actie en weinig dialogen zoals je mag verwachten in een film met Arnie, die nooit heeft uitgeblonken in sterke dialogen, maar 'who cares', het is een prima film voor wie van actie houd en meer moet dat dus niet zijn.
Bijna 2 uur duurt de film, maar heb me in die 2 uur niet verveeld, de film kijkt lekker weg.. prima zo !!

CAGE

Avatar

Hahahaha :E, ja die was leuk ja einstein! Maar even On topic. Ik kan niet tellen over hoe vaak de zenders deze film wel niet hebben uitgezonden. Dit jaar in ieder geval een beetje te vaak op tv geweest naar mijn mening. Doordat ik er zoveel slechts over gehoord heb wou ik deze film daarom ook nooit zien, toen ie op video verhuur uitkwaam een paar jaar geleden! Maar ik zie dat er vanavond zowiezo niet veel goeds op tv komt dus ;heb niet veel keus! :}

jacq

Avatar

Tja zoals eerder gezegd als Bolo dit al een mindere Arnie vindt dan haak ik ook maar af. Heb deze nog nooit gezien maar ga ik denk ik ook niet doen.

Weet nog wel de eerste film van Arnie in de bios (lang, lang geleden Smiley face en volgens mij ook zijn eerste maar weet dat niet zeker dat laat ik aan Bolo over. Dat was Conan the Barbarian, pfffff daar vond ik hem toch wel erg euhh goed eruit zien, echt amazing, maar ja volgens mijn toenmalige vriendje was hij dan ook Europees kampioen bodybuilding.

Zeurdoos

Avatar

Typisch gevalletje van "geinig bedacht doch slechte uitvoering". Vooral het heel erg slechte einde is tenenkrommend om aan te zien en Arnie komt hier weer zo geloofwaardig over als een peer tussen de appels of zoiets ('t is wel 'n toffe peer hoor, daar niet van ;)).

Lichtpuntje is Gabriel Byrne die (tot de finale) een erg goede rol als Satan speelt. De love-interest Robin Tunney is, zoals het bijna altijd een love-interest betaamt, knap irritant. Al met al alleen te kijken als je echt niks beters te doen hebt, vuur en explosies genoeg om het enigszins vermakelijk te houden.

[rating 2.5]