National Security (2003)

They only look like cops.

discussie

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

TheTremor

Avatar

Het verhaal was slecht maar toch een aantal hele grappige scenes waardoor hij nog net een voldoende scoort 6/10

*Tommy!*

Avatar

Mcjansen "lachwekkende slechte film, tijdens het kijken van deze film deed ik een wedstrijdje met een vriend van me, wie herkent de meesten fouten.... :P"


Zo slecht dat het eigenlijk wel weer grappig wordt d|^_^|b

DVD-maniac

Avatar

Snap het lage IMDB-cijfer niet en ook de negatieve reacties niet. Vond dit juist een goede lachfilm. Heb me vooral rotgelachen die scene met die bij, achter die geparkeerde auto. Gewoon hilariteit ten top Smiley face Ben geen fan van Martin Lawrence maar hij is wel goed in deze film. Vooral het knooppunt in de film als die twee nader tot elkaar komen vond ik mooi.
[rating 4]

tukkerstein

Avatar

Matige film. Behalve een paar grapjes van meneer lawrence en wat leuke actie weinig aan en niet echt boeiend.
4/10

MellonCollie

Avatar

Ik heb me uitstekend vermaakt met deze film alhoewel ik absoluut geen macho ben. Fouten zullen er ongetwijfeld in zitten maar gaat het daarom?

Gewoon een leuke actie/comedy en als je je daarop instelt zul je merken dat deze film een van de beteren is in zijn soort.

Mcjansen

Avatar

Lachwekkende slechte film, tijdens het kijken van deze film deed ik een wedstrijdje met een vriend van me, wie herkent de meesten fouten.... :P

macho boy

Avatar

CAGE "Yeah right! Het is niet dat ik Martin Lawrence niet mag. Hij heeft zo wel eens zijn momenten bij mij. Maar zo een films zoals deze doen het niet bij mij. Zoals jou nick al zegt. 'T is zo een beetje een film voor de macho's onder ons. Wat ik dus niet ben. En dat is ook niet zo erg."


Mooi antwoord.. ieder zijn eigen smaak voor films

CAGE

Avatar

Yeah right! Het is niet dat ik Martin Lawrence niet mag. Hij heeft zo wel eens zijn momenten bij mij. Maar zo een films zoals deze doen het niet bij mij. Zoals jou nick al zegt. 'T is zo een beetje een film voor de macho's onder ons. Wat ik dus niet ben. En dat is ook niet zo erg.

macho boy

Avatar

Zeker een top film..
Dus Kijken!!!