Mcjansen Avatar

Mcjansen

Laatste reviews

Signs(2002)

"...Dit is en blijft toch één van mijn favo films, jammer dat mensen alleen maar uit zijn op de aliens, maar kijk eens naar het verhaal, naar de kleine..."

Man on the Moon(1999)

"...Hilarische film, Ik zie hem nu pas voor het eerst, Jim carrey is zoals gewoonlijk weer super bezig, die vertoning van die Tony is echt lache, Ik zou..."

Laatste reacties

"...Grappig om mijn eigen reacties terug te lezen. Ik blijf er nog steeds bij, dat dit een zwaar ondergewaardeerde film blijft. Het is echt een prachtige film om naar te kijken, mits je verder durft te kijken......"
The Village
"...Lady in the Water is in mijn ogen één van de meest briljante films van Night. Je gaat in het verhaal mee of niet, het wordt verteld als een sprookje, alles is mogelijk, en uiteraard bevat ook deze film veel meer achterliggende gedachten dan op het ee......"
Lady in the Water
"...Ik vond deze film lachwekkend slecht, destijds nog gereviewed voor FoK. Slap verhaal, mateloos zitten irriteren aan het acteer 'werk' van jason statham. Maar goed, ik heb Crank ook na een half uurtje af gezet ;)..."
Chaos
"...Ik snap wel waarom mensen afknappen tijdens de film, maar het draait om zo veel meer dan alleen dat ene element... de film gaat naar mijn mening vrij diep maar daar kom je dan pas weer achter als je deze film minimaal 2x hebt gezien, een pracht van e......"
The Village
"...Lijkt me een goeie film! Ben hem nu aan het kijken..."
25th Hour

laatste ratings

watchlist

Mcjansen heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.