Mcjansen Avatar

Mcjansen

Laatste reviews

Signs(2002)

"...Dit is en blijft toch één van mijn favo films, jammer dat mensen alleen maar uit zijn op de aliens, maar kijk eens naar het verhaal, naar de kleine..."

Man on the Moon(1999)

"...Hilarische film, Ik zie hem nu pas voor het eerst, Jim carrey is zoals gewoonlijk weer super bezig, die vertoning van die Tony is echt lache, Ik zou..."

Laatste reacties

"...Ik ga hier geen eens iets meer over zeggen, Shyamalan blijft in mijn ogen één van de beste en meest creatieve filmmakers van dit moment...."
"M. Night Shyamalan zakt steeds dieper weg"
"...Waarom werd het vanaf The Village volgens mensen slecht? Omdat het geen horror elementen meer bevatte en de spanningsboog uit Signs, Unbreakable, en The Sixth Sense ook niet meer aanwezig was? The Village is een donkere romantische film, met zoveel b......"
"M. Night Shyamalan zakt steeds dieper weg"
"...De filmpjes op Youtube zijn een stuk indrukwekkender om naar te kijken hoor! flinke explosies, gisteren toevallig gespot, hier te bekijken, deze zijn ook echt pas van het weekend genomen: kan iemand deze even embedden? http://www.youtube.com/watch?v=......"
Michael Bay blaast Chicago op (video)
"...Nog een mooie! [Youtube=KPaBWGFqiCE]:-)..."
Michael Bay blaast Chicago op (video)
"...[quote=Havoc]Ik vind het wel erg vreemd om te zien dat de Transformers in Gotham City zijn. Ik bedoel de bruggen, gebouwen en de rest zijn dezelfde als in The Dark Knigt en Batman Begins, die ook daar op zijn genomen.[/quote] Grappig dat Nolan jui......"
Michael Bay blaast Chicago op (video)

laatste ratings

watchlist

Mcjansen heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.