Mcjansen Avatar

Mcjansen

reacties

 • Grappig om mijn eigen reacties terug te lezen. Ik blijf er nog steeds bij, dat dit een zwaar ondergewaardeerde film blijft. Het is echt een prachtige film om naar te kijken, mits je verder durft te kijken...

  als reactie op de film The Village

 • Lady in the Water is in mijn ogen één van de meest briljante films van Night. Je gaat in het verhaal mee of niet, het wordt verteld als een sprookje, alles is mogelijk, en uiteraard bevat ook deze film veel meer achterliggende gedachten dan op het eerst oog lijkt. Ik zeg ga deze kijken, en laat je mee slepen door de fantasie van Shyamalan en de geweldige cast!

  als reactie op de film Lady in the Water

 • Ik vond deze film lachwekkend slecht, destijds nog gereviewed voor FoK. Slap verhaal, mateloos zitten irriteren aan het acteer 'werk' van jason statham. Maar goed, ik heb Crank ook na een half uurtje af gezet ;)

  als reactie op de film Chaos

 • Ik snap wel waarom mensen afknappen tijdens de film, maar het draait om zo veel meer dan alleen dat ene element... de film gaat naar mijn mening vrij diep maar daar kom je dan pas weer achter als je deze film minimaal 2x hebt gezien, een pracht van een film, mede door muziek en het intrigerende verhaal, het is en blijft één van mijn favorieten films ;)

  als reactie op de film The Village

 • Lijkt me een goeie film! Ben hem nu aan het kijken

  als reactie op de film 25th Hour

 • Nog steeds de beste uit de reeks, de spanning zat nog wel enigzins in deel2, maar die moest het meer hebben van de spectaculaire scene's, in deel 3 was de spanning ver te zoeken en waren de scene's niet interessant genoeg. been there done that, got the t-shirt. Deel1 blijft een topper :)

  als reactie op de film Final Destination

 • Zeker geen slechte film, hier en daar zitten wel wat storende elementen, maar over het algemeen is het een zeer vermakelijke film om naar te kijken, ook de muziek van de legendarrische componist Jerry Goldsmith, één van zijn laatste scores is ook een reden om deze film te gaan zien, lekker creepy waar hij zo goed in was ;)

  als reactie op de film The Haunting

 • [quote=SunChaser]Ik vond er werkelijk geen reet aan.[/quote] You got to be f*cking kidding me... je snapt er gewoon geen hol van ;)

  als reactie op de film Donnie Darko

 • Heeft twee jaar geleden nog in de top40 gestaan als ik het goed heb, erg mooi nummer idd

  als reactie op de film Donnie Darko

 • Sorry 22.10 idd

  als reactie op de film Donnie Darko

 • Sprak net een belg, idd pas 22.10, foutje bedankt ;)

  als reactie op de film Donnie Darko

 • [quote=merijnsa]Ik vond het echt een leuke komedie waar ik zeker hardop om heb moeten lachen. Alleen het tweede deel van de film word allemaal iets te romeo en julia romantisch. Maar die rol van Frank Lubbers (zo heet ie toch?) is echt heersend![/quote] Frank Lammers, ik kon hem helaas niet zien, maar ik zie hem ongetwijfeld binnenkort nog wel een keer

  als reactie op de film Het schnitzelparadijs

 • Tja, David zucker, Scary movie 3, 4 The Naked gun etc, sommige scene's waren wel grappig, maar verder erg flauw, 4,2 prima imdb cijfer ;)

  als reactie op de film My Boss's Daughter

 • Echt een goeie film, lekker creepy sfeertje hangt er de hele tijd, nicole kidman die een prima rol neerzet als strenge moeder, ik heb echt zitten genieten, en de twist op het einde is ook erg goed, kortom een aanrader voor die gene die hem nog nooit hebben gezien

  als reactie op de film The Others

 • Wow dat is wel heel vaag dat SBS6 gaat lopen knippen in zulke films... ik heb niet gekeken want ik ken deze film onderhand wel dromen, neem niet weg dat het een topper van een film blijft als je het verhaal snapt, en niet alleen uit bent op de aliens en de 'actie scene's, Wordt trouwens hoog tijd dat we meer te zien krijgen over Lady in the water :)

  als reactie op de film Signs

 • Ik heb deze film een paar jaar geleden gezien, het enige wat ik er nog van weet is dat ik de film vrij nep vond, behalve de openings scene die is wel bruut :)

  als reactie op de film Ghost Ship

 • Deze film komt nu wel heel vaak op TV, maar het is idd een echte tear jerker, mede door de fantastische muziek van Thomas newman :')

  als reactie op de film Pay It Forward

 • Lachwekkende slechte film, tijdens het kijken van deze film deed ik een wedstrijdje met een vriend van me, wie herkent de meesten fouten.... :P

  als reactie op de film National Security

 • De titel trok mij nooit op één of andere manier, maar ik zit nu te kijken, en vind het zeker geen slechte film! christian bale speelt toppie!

  als reactie op de film Equilibrium

 • Ik ga deze zeker kijken, kwam pas met PJ's werk in aanraking in 2001 met LOTR, daarvoor kende ik hem nog niet, ben benieuwd :)

  als reactie op de film The Frighteners

 • Ja zeker wel goeie film, Robin williams zet een ijzersterke rol neer van een psychisch gestoord persoon, het is niet zo zeer een spectaculaire film, maar tis een interessante film met een goed verhaal

  als reactie op de film One Hour Photo

 • Nooit helemaal gezien, kga nu kijken :)

  als reactie op de film Me, Myself & Irene

 • Ik heb hem 3 of 4 jaar geleden in de bioscoop gezien, en wat ik er nog van weet is dat ik hem erg saai vond, het begint goed, maar de rest speelt zich alleen maar in de rechtbank, beetje a few good men achtige film, was er niet van onder de indruk...

  als reactie op de film High Crimes

 • [quote=Spider-fan]Nu al op tv en schijnbaar al eerder uitgezonden geweest? Ik heb het gevoel dat deze nog maar net uit de bioscoop komt, wat gaat de tijd toch snel. Een zeer aardige (overbodige) remake (ze kunnen schijnbaar in Amerika nog altijd geen ondertitels lezen). (Mmm... kijk eens naar de eerste pagina van de reacties bij deze film: hij is schijnbaar al in 1970 op tv geweest, dat is pas echt griezelig voor een film uit 2002.)[/quote] Nee dat was The Ring 2 alweer :') die overigens behoorlijk tegenviel, dat hele sfeertje van The Ring hebben ze in deel 2 compleet uit zijn verband gerukt, zou net zo goed een film van wes craven kunnen zijn, maar deel1 is echt de moeite waard om te zien!

  als reactie op de film The Ring

 • Ik vind dit persoonlijk één van de meest beste thrillers/horrors ooit, ondanks het iets te lage cijfer op imdb op 't puntje van me stoel... in de bioscoop dan, paar jaar geleden :)

  als reactie op de film What Lies Beneath

 • één fan mijn favoriete films, een meeslepende drama/actie film die echt blijft hangen, met prachtige muziek van Thomas newman brengt je helemaal in de sfeer, met een 7,7 op imdb is dit echt een aanrader! kijken! :)

  als reactie op de film Road to Perdition

 • Zeker goeie film! paar dagen geleden gezien, het is niet de nieuwe sixth sense, maar the village is een film die je zeker wel een keer gezien moet hebben, Goed geacteerd, spannend af en toe, en uiteraard een verrassend einde, waar de meesten onder ons meer van hadden verwacht, maar toch zeker de moeite waard

  als reactie op de film The Village