discussie

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Magalaan

Avatar

Ik heb het niet afgekeken. Hoewel ik het boek met veel plezier gelezen heb, vond ik de film te oubollig en bestudeerd om me echt te boeien.

maanlander

Avatar

Sommige kinderen in nederland en belgie hebben op die dag geen school, misschien doen ze het daar voor:?

zztuning

Avatar

Nu zenden ze wel op een goede tijd...
Paco, je hebt gelijk

Albert020

Avatar

Ik denk dat ze deze film op deze tijd uitzenden voor de kids op school, net voor de vakantie nog effe snel een filmpie mee pikken Whahahaahha :}

sirozner

Avatar

wallace "lijkt mij zo stomme rot nerd film :( echt waar ziet er zo nep uit en zo stom jochie die dat ook speelt wat een rot joch :(:(:(:("
Ik snap niet dat mensen niet gefundeerd een film bekritiseren.
Ben je in het echte leven ook zo oppervlakkig?

Wel rare tijd om op 10:00 op maandag deze film te laten zien. Was er eigenlijk wel benieuwd naar. Maar misschien is het toch te kinderachtig?
op imdb lees ik al "Some bad acting on the butterflies" :D

paco

Avatar

WALLACE EN CEE,

Jullie hebben duidelijk nul fantasie. Verwend door al die super realistische gelikte-3dcrap-fx. Dit is een mooie kijkdoos-film, naar één van Bomans' beste boeken.

Cee van Lleef

Avatar

superfan "wauw dit is de allerbeste film ooit. ik kan maar niet stoppen met kijken. fantastisch verhaal en script en acteurs. het is een wonder dat deze film geen oscar heeft gekregen"


Werkelijk kerel, wat ben jij grappig! :N

superfan

Avatar

Wauw dit is de allerbeste film ooit. ik kan maar niet stoppen met kijken. fantastisch verhaal en script en acteurs. het is een wonder dat deze film geen oscar heeft gekregen

wallace

Avatar

Lijkt mij zo stomme rot nerd film :( echt waar ziet er zo nep uit en zo stom jochie die dat ook speelt wat een rot joch :(:(:(:(