wallace Avatar

wallace

Laatste reviews

The Dark Knight(2008)

"...The Dark Knight Ik vind de film echt heel goed. Ik vind hen ook 5 sterren waard. Ik vind het verhaal ook heel goed. Het is een goed vervolg van..."

Cloverfield(2008)

"...Cloverfield Deze film vond ik echt min. Het verhaal is helemaal niet spannend. Toen je de eerste trailer bekeek leek de film wel spannend, maar..."

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy(2004)

"...Deze film vond ik echt geweldig. Je kan alleen lachen als je deze humor heb. De film heeft een aparte humor. Bijvoorbeeld, je ziet paar mensen zitten..."

Laatste reacties

"...Dit lijkt soms erg veel op de film TED (2012) De humor en de karakters bedoel ik hier vooral mee...."
Teaser trailer voor 'Bad Santa 2' (Red Band)
"...Toch denk ik nu gouw aan de film van Peter Jackson. Die vond ik erg goed. Nu ik deze Kong zie. Ik weet niet of ik nu nog moet geloven dat dit kan bestaan O+. Hij is gewoon in mens groot. Maar ach ja, als hij tegen Godzilla gaat vechten, moet hij wel......"
SDCC2016: Eerste trailer 'Kong: Skull Island'
"...[quote=Banned]Lijkt wel een Marvel film. Lolletje hier, lolletje daar, lolletjes overal. Pff al die superhelden films, Het worden er gewoon teveel.[/quote] DANKU !, helemaal mee eens. En waarom laten ze van deze film al een trailer zien :? Ze l......"
SDCC2016: Epische trailer 'Justice League'!
"...Ziet er goed uit, Mr Eastwood...."
Eerste trailer Clint Eastwoods 'Sully'
"...[quote=Secret1994goesFilm]Heb liever nog een laatste finale met Craig, Mendes en Waltz. Spectre voelde meer als een beginning of Spectre.[/quote] Helemaal mee eens :Y..."
POLL: Bond 25

laatste ratings

4,8
Sint (2010)
Sint (2010)
7,4
Inception (2010)
Inception (2010)
7,6
Citizen Kane (1941)
Citizen Kane (1941)
6,7
Collateral (2004)
Collateral (2004)

watchlist

wallace heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.