nijntje82 Avatar

nijntje82

reacties

  • Deze film deed me sterk denken aan Wrong turn! Net als Wrong turn leuk, simpel vermaak met het nodige bloed, ik zou hem een 6+ geven.

    als reactie op de film The Hills Have Eyes

  • Steven staat erom bekend, zijn hersenloze actie B films....je moet er van houden! Toen ik 14 was vond ik hem wel koel haha ;)

    als reactie op de film The Glimmer Man

  • Lekkere filmtip...als het een serie is

    als reactie op de film "Taken"

  • Arnold is the bomb :D Prachtige film, lekkere inhoudsloze actie haha Biertje of een joint erbij en genieten maar ;-)

    als reactie op de film Commando

  • Crazy eyes, haha zulke films gewoon lekker met een biertje of een blowtje kijken en lachen maar..!

    als reactie op de film The New Guy

  • Koele film, ik dacht dat hij niet in de bioscoop zou komen?

    als reactie op de film Saw

  • [quote=WoUtoMatiC]Is dat je argument? :}[/quote] Zo simpel is het gewoon .. Ze verdienen er genoeg mee, dus waarom "kappen"?

    als reactie op de film The Ring Two

  • [quote=AlwaysACritic]SCHIJTFILM. Ze moeten gewoon kappen met al die *$$#@## sequels, remakes, etc. etc.Het is enorm vervelend dat er nog maar weinig mensen zijn in de filmindustrie die meer waarde hechten aan de artistieke waarde, de originaliteit of de impact van een film, dan aan hoeveel geld ze ermee kunnen binnenslepen. Aan de andere kant zegt dat toch ook wel weer veel over ons als publiek. Als wij geen of in elk geval minder interesse zouden tonen voor sequels etc. dan zullen ze er uiteindelijk ook mee kappen. Immers, "To them it's all about the benjamins"[/quote] Sorry? Waarom zouden ze kappen met sequels en "matige" films maken? Alles draait om geld! Nu jij weer..

    als reactie op de film The Ring Two

  • [quote=Bolo]In 1984 creëerde James Cameron voor zijn film 'The Terminator' een nieuw klassiek filmmonster. Samen met Hannibal Lecter is de Terminator de enige echte moderne erfgenaam van Dracula en het Monster van Frankenstein - figuren die iedereen kent, en waarvan je instinctief begrijpt waar ze voor staan, ongeacht of je het boek hebt gelezen/de film hebt gezien. De Terminator is een metaalgeworden nachtmerrie over losgeslagen, autonoom opererende technologie. Hij is een cyborg: deels machine en deels mens, en hij kan zich ongemerkt tussen zijn prooien begeven, op een manier waar een Bodysnatcher U tegen zou zeggen. Zijn camouflage is uiterst vernuftig, maar tegelijk is de Terminator beangstigend primitief: hij kent maar één hoofdtaak - Sarah Connor elimineren - en hij zal niet stoppen voordat die is volbracht. Omdat de Terminator wordt gespeeld door een haast onmenselijk geproportioneerde Arnold Schwarzenegger is het niet moeilijk te geloven dat hij vrijwel onverwoestbaar is. Behalve door de intimiderende fysieke aanwezigheid van Schwarzenegger (die extra eng wordt nadat zijn wenkbrauwen zijn weggeschroeid) kwam de reputatie van de Terminator als onstopbare moordmachine tot stand door de onheilspellende woorden van Kyle Reese, de soldaat uit de toekomst: [filmquote]Listen! And understand! That Terminator is out there! It can't be bargained with, it can't be reasoned with; it doesn't feel pity, or remorse, or fear, and it absolutely will not stop - EVER - until you are DEAD![/filmquote][rating 5][/quote] Ik kon het zelf niet beter verwoorden :)

    als reactie op de film The Terminator

  • Film die voorkomt in mijn top10 !! Erg mooie film :) aanrader voor iedereen!

    als reactie op de film The Count of Monte Cristo

  • [quote=Jules]Who tha fuck is Godsend? Robert zet trouwens altijd een goede rol neer, ook al speelt hij in een slechte film.[/quote] Godsend: http://www.imdb.com/title/tt0335121/ waarin de tranen bij mij in de ogen schoten, dit mede door Robert en zijn acteerwerk..dit was gewoon triest en wat jij zegt klopt gewoon niet, jammer, maar je bent gewoon niet op de hoogte :P

    als reactie op de film Hide and Seek

  • [quote=Jules]Als Robert Deniro erin speelt kan het geen slechte film zijn.[/quote] Sorry? Wat een onzin! Volgens mij kan je hem wel vergelijken met Godsend....(het zal me niks verbazen) en dat was om te JANKEN! Robert kan het zeker goed, in mafia en comedy's....maar om nou te zeggen dat deze film goed MOET zijn omdat hij erin zit, lekker naief ;)

    als reactie op de film Hide and Seek

  • Iedereen die van plan was hier geld aan te spenderen of z'n tijd, niet doen!! Hij is zo slecht (vergelijkbaar met Godsend)...het verhaal en alles, een grote teleurstelling, ik heb hem onlangs gezien en voelde me verplicht hier een waarschuwing neer te knallen :p succes voor diegene die toch eigenwijs zijn ;) tip: watch SAW instead! ;)

    als reactie op de film The Grudge