bepgreet Avatar

bepgreet

Laatste reviews

Schindler's List(1993)

"...Ik moet zeggen dat het teruggeven van de Gaza-strook me een redelijke zet lijkt. Verder zal het nog heel lang duren denk ik voordat het weer 'normaal'..."

Bad Boys(1995)

"...Wie zegt dat iemand jou wil, laat staan kan begrijpen? Jij denkt zeker dat je een 'filmkenner' bent of zo? "Ja, Bad Boys is echt goed, want het is..."

Bad Boys(1995)

"...Alleen nerds vinden hem niet goed? Misschien versta jij onder een nerd iemand die niet zo kapot is van brutale, beledigende, domme, seksistische films..."

Laatste reacties

"...Snap niet dat het niet bij veel meer mensen begint te kriebelen als ze de glorieuze helden een gebed zien doen voordat ze iedereen vermoorden......"
The Boondock Saints
"...De joden hebben al duizenden jaren veel problemen; de Exodus/de farao's; de Holocaust; de Middeleeuwen; de Romeinen. Ik snap niet wat ze fout doen hoor...."
Schindler's List
"...[quote=Kesse]Beste film ooit gemaakt[/quote] :B O+..."
Schindler's List
"...[quote=XGH]Een echte klassieker, super mooie film!!! Miss een spoiler... Ik weet nog steeds niet wat dat ene meisje betekend in rood. De hele film is zwart-wit en alleen daar is er enige kleur, betekend dat dat ze hoop had om het te overleven ofzo?......"
Schindler's List
"...Wat is er precies mis met zwart-wit?..."
Schindler's List

laatste ratings

watchlist

bepgreet heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.