bepgreet Avatar

bepgreet

Laatste reviews

Schindler's List(1993)

"...Ik moet zeggen dat het teruggeven van de Gaza-strook me een redelijke zet lijkt. Verder zal het nog heel lang duren denk ik voordat het weer 'normaal'..."

Bad Boys(1995)

"...Wie zegt dat iemand jou wil, laat staan kan begrijpen? Jij denkt zeker dat je een 'filmkenner' bent of zo? "Ja, Bad Boys is echt goed, want het is..."

Bad Boys(1995)

"...Alleen nerds vinden hem niet goed? Misschien versta jij onder een nerd iemand die niet zo kapot is van brutale, beledigende, domme, seksistische films..."

Laatste reacties

"...Snap niet dat het niet bij veel meer mensen begint te kriebelen als ze de glorieuze helden een gebed zien doen voordat ze iedereen vermoorden......"
The Boondock Saints
"...Ik denk niet dat iemand 'American pie: The wedding' en 'The Queen' "met elkaar vergelijkt". Ik denk dat iedere zichzelf respecterende criticus appels zo veel mogelijk met appels vergelijkt, en niet gaat klagen omdat er in 'M:I-III' minder transcenden......"
Slechte films zijn eigenlijk gewoon hartstikke goed [column]
"...[quote=jeffie]The Fugitive in moderne tijdenO+[/quote] Ja...het is gewoon een crimineel-wordt-gezocht-film. Alles vanaf de allervroegste agent-boef-film tot aan [i]Miami Vice[/i] dus zo ongeveer. En om nou te zeggen dat [i]The fugitive[/i] is oude......"
Gere jaagt op Karadžić
"...[quote=poipoi]Ben erg benieuwd. Het idee van twee films vind ik briljant. Ben alleen een beetje bang dat het weer zo'n hyperdramatisch megalomaan Spielberg-project wordt. De kleinschalige fijngevoeligheid van Duel heeft ie sindsdien nauwelijks mee......"
Trailer Eastwoods Iwo Jima
"...[quote=Kenji]Oh, oh, wat wil deze film graag een cultfilm zijn zeg.[/quote] Mijn idee. Het is ze in de bol geslagen..."
Snakes On A Plane safety instructions

laatste ratings

watchlist

bepgreet heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.