3 strikes Avatar

3 strikes

reacties

  • Lekkere Film Noir, met prima prestaties van Bogart en Robinson, maar ze worden bijna van het doek gespeeld door Claire Trevor, die werkelijk hartverscheurend goed acteert.

    als reactie op de film Key Largo

  • De film is net even wat te lang en vraagt wel heel veel van het inbeeldingsvermogen, maar de fantastische locaties, kostuums en ongelofelijke martial art scenes zijn een genot om naar te kijken.

    als reactie op de film House of Flying Daggers

  • De film gebruikt hetzelfde middel als de regering van George Bush: Manipulatie. Het is een slimme film die door knappe montage een zeer negatief beeld oproept van Corporate America. Moore geeft echter net zo'n eenzijdig beeld als degenen op wie hij kritiek heeft, dus echt serieus kun je het niet nemen. Leuk als spotprent, maar meer ook niet.

    als reactie op de film Fahrenheit 9/11

  • Niks geniaal. De enige reden dat deze onsamenhangende, onzinnige, langdradige film (en dan is er ook nog een tweede deel!) een beetje reputatie heeft is omdat ie is gemaakt door dezelfde man die het geweldige Pulp Fiction heeft gemaakt. Dit komt in de verste verten niet in de buurt.

    als reactie op de film Kill Bill: Vol. 1

  • Ik ben benieuwd. De film is 80 jaar 'spoorloos' geweest. Men ging er vanuit dat alle kopieën van deze film vernietigd waren. Totdat, ik meen in 2004, een kopie werd teruggevonden in het Nederlands film museum. Vervolgens is de film gerestaureerd en voorzien van een filmscore gecomponeerd door Hennie Vrienten. Enige film waarin Valentino samen te zien is met Gloria Swanson.

    als reactie op de film Beyond the Rocks

  • Stuurloze film die me niet echt kon boeien, met ook nog enkele mega-plotholes. En, 35 keer 'fuck' in een 'speech' zeggen zal vooral de pubers onder ons aanspreken (laggguhhhh...), maar is eigenlijk veel geschreeuw en weinig inhoud.

    als reactie op de film 25th Hour

  • Mooie kans om deze 'schandvlek' in het Disney repertoire te zien. Vanwege de racistische ondertoon zal Disney deze film namelijk nooit op dvd uitbrengen. Dat is ook zo'n beetje de enige reden om deze verder matige film te kijken. Voor meer informatie: www.songofthesouth.net

    als reactie op de film Song of the South

  • Briljante avonturenfilm uit de jaren 50. Geweldige setting, prachtige technicolor kleuren, heerlijk over the top acteerwerk, ondermeer van Burt Lancaster. Kortom, feest! Inspiratie voor George Lucas en Steven Spielberg. Iedereen die Pirates of the Carribean heeft gezien moet ook deze zeker bekijken, al is het alleen maar voor de ontsnappingscene met de omgekeerde boot...

    als reactie op de film The Crimson Pirate