3 strikes Avatar

3 strikes

Laatste reviews

His Girl Friday(1940)

"...Absoluut briljante film, alles wat hier boven gezegd is klopt, weinig aan toe te voegen. Eén ding: Ook ik vond Bringing up Bay een ronduit..."

Sky Captain and the World of Tomorrow(2004)

"...Deze film is een eerbetoon aan de jaren 30/40 serials van vroeger, en in die zin opzettelijk 'onzinnig'. Regisseur Kerry Conran had in eerste..."

The Right Stuff(1983)

"...Een in alle opzichten prachtige film die, weliswaar op een geromantiseerde manier, de ontwikkeling van het ruimteprogramma van NASA laat zien. Alle..."

Instinct(1999)

"...Slechte film. Totaal onlogisch verhaal, wat op zich niet zo erg is als het dan maar goed gebracht wordt. Helaas is ook dat niet het geval. Anthony..."

The Bourne Identity(2002)

"...Aangezien ik de boeken van Ludlum niet te harden vind, heb ik in eerste instantie deze verfilming overgeslagen. Achteraf onterecht, want wat mij..."

Laatste reacties

"...Lekkere Film Noir, met prima prestaties van Bogart en Robinson, maar ze worden bijna van het doek gespeeld door Claire Trevor, die werkelijk hartverscheurend goed acteert...."
Key Largo
"...De film is net even wat te lang en vraagt wel heel veel van het inbeeldingsvermogen, maar de fantastische locaties, kostuums en ongelofelijke martial art scenes zijn een genot om naar te kijken...."
House of Flying Daggers
"...De eerste 10 minuten zijn in orde, een mooie en intrigerende set-up, een letterlijk uitgestorven New York, en dreiging, duistere dreiging. En dan gaat het mis, met als dieptepunt zombies, en dat niet alleen, maar hele domme, slecht geanimeerde, onb......"
I Am Legend
"...De film gebruikt hetzelfde middel als de regering van George Bush: Manipulatie. Het is een slimme film die door knappe montage een zeer negatief beeld oproept van Corporate America. Moore geeft echter net zo'n eenzijdig beeld als degenen op wie hij k......"
Fahrenheit 9/11
"...Niks geniaal. De enige reden dat deze onsamenhangende, onzinnige, langdradige film (en dan is er ook nog een tweede deel!) een beetje reputatie heeft is omdat ie is gemaakt door dezelfde man die het geweldige Pulp Fiction heeft gemaakt. Dit komt in d......"
Kill Bill: Vol. 1

laatste ratings

3 strikes heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

3 strikes heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.