Pip Avatar

Pip

Laatste reviews

Star Trek: Nemesis(2002)

"...Wat ik goed vind van de latere seizoenen (vanaf 5) van de next generation serie is dat de karaktersgoed worden uitgediept. Elke aflevering staat in..."

The Mothman Prophecies(2002)

"...Ook een positief ding in deze film vind ik het minimale gebruik van digitale effecten, maar er worden wel degelijk analoge effecten gebruikt, zoals..."

Laatste reacties

"...Soundtrack trouwens ook top!..."
Ocean's Eleven
"...Top Gun op wielen!..."
Days of Thunder
"...Episode V, en het kijken van de serie films nog steeds in de volgorde van uitbengen, omdat anders de kracht van episode V sterk verminderd word. Deel I, II en III zijn in mijn ogen een lange flash-back die de vragen verklaard die open blijven uit de......"
POLL: Welke Star Wars film vind je de beste uit de reeks?
"...Toch jammer dat sommige mensen het geduld niet kunnen opbrengen om een film te bekijken die niet in 'MTV styl" gesneden is. Een van de sterke kanten van dit sprookje is nou juist de verstilling in bepaalde scenes! En ja, als je dat niet aankunt of be......"
Crouching Tiger prequel?
"...Jammer toch dat je geen intonatie in een zin kan typen... Naar mijn mening ligt de manier van woordgebruik in de vorm van respectvol of niet, en niet in het woordgebruik opzich. Maar dat is mijn mening......"
Boyz n the Hood

laatste ratings

Pip heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Pip heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.