Lizard King Avatar

Lizard King

Laatste reviews

Olivier etc.(2006)

"...Hoe komt het eigenlijk dat de film officiëel 90 minuten duurt, terwijl hij nu feitelijk maar 50 minuten duurde? Goede Nederlandse film. Blinkt..."

Laatste reacties

"...[quote=Steadicam]Uit de zin [i]"Dat het Danny Boyle ondanks deze voorspelbaarheid van het verhaal toch is gelukt een tergend spannende film af te leveren, is het ultieme bewijs van zijn meesterschap."[/i] blijkt dat je de film desondanks natuurlijk g......"
127 Hours
"...[quote=de anomalie]Heel soms wordt er een remake/sequel gemaakt die het toch al uitstekende origineel kan overtreffen; kijk maar naar de Batman-reeks. In de meeste gevallen draait het echter weer uit op een snel CGI-vehikel met de diepgang van een na......"
Aronofsky voor remake Robocop?
"...Ik heb de film nog niet gezien, maar als ik zo een aantal reacties lees, kan ik niet anders concluderen dan dat film in essentie toch een communicatiemiddel is. Als er ongelofelijk onbegrijpbare boodschappen in een film zitten die slechts 2% van de k......"
The Happening
"...Red-Band... als je voor pret bent?..."
The Happening Red-Band teaser
"...[quote=Stok]Ondanks dat het moraal er blijkbaar heel dik bovenop ligt; is het toch de moeite om te zien of kan ik beter CL kijken?[/quote] Ik denk dat de CL vanavond heel wat moois gaat bieden. Bovenal biedt het ons een avondje irrationaliteit, zond......"
Crash

laatste ratings

Lizard King heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Lizard King heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.