Lizard King Avatar

Lizard King

reacties

  • [quote=Stok]Ondanks dat het moraal er blijkbaar heel dik bovenop ligt; is het toch de moeite om te zien of kan ik beter CL kijken?[/quote] Ik denk dat de CL vanavond heel wat moois gaat bieden. Bovenal biedt het ons een avondje irrationaliteit, zonder die clichematige zaken in Crash. Dit is een film die je hoogstwaarschijnlijk mooi zult vinden, maar vanwege een gebrek aan een diepgaand spectrum aan thema's, wordt het nooit echt interessant. Het thema racisme wordt dan wel tot op het bot gevilt, dat is dan ook zo'n beetje het enige thema dat de film lijkt te behandelen. Vanwege dit gemis in dynamiek werd mij vooral een statisch beeld op racisme voorgezadelt, en wordt de film voorspelbaar (en daarmee onnodig saai en langdradig). Advies: Ga voor de buis zitten, stem deze af op NED3 en geniet van Barca-ManU ;)

    als reactie op de film Crash

  • "Waargebeurd verhaal: America's prince: The John F. Kennedy jr. story" Bovenstaande is op dit moment begonnen op RTL 8. Geen Miracle Run dus.

    als reactie op de film Miracle Run

  • [quote=Lord Voldemort]Nu reageer ik alweer... :E En ik ga hem weer kijken! :)[/quote] Vandaag weer? ;)

    als reactie op de film Zebraman

  • Helemaal eens met bovenstaand commentaar. Een absolute aanrader T+). [rating 4.0]

    als reactie op de film Y tu mamá también

  • "When are people going to learn? Democracy doesn't work." (Quoted from Homer Jay Simpson) Zoals het communisme ook zijn gebreken had, zo heeft een kapitalistisch systeem dat uiteraard ook. Ik zie het steeds dikker worden van mensen als een logisch gevolg van een kapitalistische maatschappij.

    als reactie op de film Super Size Me

  • [quote=MikeyMo]vaak zijn zwart/wit films kleurrijker dan "reguliere" films[/quote] Juist. Deze films moeten het gemis aan kleur compenseren door middel van een zeer 'kleurrijk' karakter ;).

    als reactie op de film She's the One

  • [quote=geertvdheide]Ik vind dat mensen vantevoren wel erg negatief zijn over Saw 3, alleen omdat het een vervolg is. Het is erg makkelijk om te zeggen dat vervolgen slecht zijn, en in veel gevallen klopt dat ook. Maar Saw 2 was gewoon absoluut geen slechte film: Veel spanning, genoeg gore, enkele onverwachte wendingen, goed acteerwerk voor het genre, goede geloofwaardige horrorsfeer, enz enz. [b]Een eerste deel heeft altijd als voordeel dat het onbekend terrein is, dus is het gemakkelijker om met iets totaal origineels te komen.[/b] Een vervolg heeft als extra uitdaging om vernieuwend te zijn en toch enig raakvlak te houden met de eerste film. Bij Saw 2 is dat naar mijn mening goed gelukt. De eerste film was wel íets beter, maar het scheelde niet veel. De eerste reacties van Saw 3 zijn ook vrij positief, dus het zou best kunnen dat ze het weer geflikt hebben. Ik kan dan ook niet wachten om deel 3 te zien![/quote] Ben ik het niet mee eens. Het zogenaamde 'out-of-the-box' denken is nog een hele klus. Iets origineels bedenken wat ook nog eens aan moet slaan is ontzettend moeilijk, vandaar dat jan en alleman 6 delen per film uitbrengen omdat het een zekerheid biedt. Iets wat je nooit hebt bij een origineel product. Ik ben het wel met je eens dat het makkelijk is om op onbekend terrein met iets origineels te komen. Maar het moet aanslaan, het moet werken, en dat is de grote goocheltruc. Plus, je moet dat onbekende terrein wel even afbakenen natuurlijk. Erg lastig, aangezien niemand weet wat het is, het is onbekend ;). Vandaar ook dat ik streef naar originaliteit, en dat ik originaliteit ook altijd beter zal waarderen. Ook een sequel kun je nog origineel maken (kijk naar Godfather 2, extreem voorbeeld, ik weet het) als je maar origineel bent. Maar originaliteit kost enorm veel tijd, en dus geld, en waarom zou je zoveel geld spenderen als je met minder ook verzekerd bent van een kassucces? :) Welcome to the business called Hollywood.

    als reactie op de film Saw III

  • [quote=aceventura]Ik respecteer ieder zijn mening, en ik ga niet in de aanval, ik geef slechts mijn visie op deze film, als iemand in de aanval gaat ben jij het wel met je uiterst simplistische en wereldvreemde tekst. Het is simpelweg een feit dat veel mensen elkaar nalullen, daar is geen studie psychologie voor nodig. En Kill Bill is overhyped door veel mensen naar mijn mening. Velen denken dat Quentin Tarantino altijd goede films aflevert, en dat alles wat hij maakt per definitie goed en stijlvol en iets van klasse heeft: ik vind dat oppervlakkig en veel mensen praten en denken veel naar de heersende moraal, naar wat de kudde zegt. Zo lult half analytisch nederland elkaar na dat van bommel en RVN perse in oranje moet en zodoende iedereen op de straat ook. Dan vraag ik me af: zijn er nog mensen met een eigen visie, een eigen mening in het eeuwige nagepraat van anderen. Tuurlijk kan je dit een goede leuke film vinden, smaken verschillen immers. Maar mijn punt is, geef wel je eigen mening en niet wat de kudde zegt, niet wat je zou moeten zeggen, zeg wat je vindt en kijk niet naar de regisseur en naar de lyrische reacties van anderen.[/quote] Ik denk dat mensen ook zeggen wat ze vinden eigenlijk. Ik denk alleen dat deze meningen zich vaak bij elkaar aansluiten, wat niet zozeer te maken heeft met elkaar achterna lopen of kuddegedrag. Natuurlijk zijn er over het algemeen onder de jongeren veel 'kuddediertjes', maar deze zijn bezig een eigen visie op de wereld aan het ontwikkelen, dat kun je hen dus niet kwalijk nemen. Dat Bommel en RVN in Oranje horen is denk ik een reactie op het matige spel na het vertrek van de twee. Ook weer individuele meningen van mensen die op elkaar aansluiten. Als ik bijvoorbeeld denk: "He, er mist iets in dit NL elftal." en de media zegt: "Bommel en RVN moeten terug." dan overweeg ik de gedachte dat het daar aan ligt, en mocht ik weinig anders vinden, dan zal ook mijn mening zijn zoals die van de media. Dat is niet blind achterna lopen, maar eerder goed jatten... aangezien het een beetje onzinnig lijkt om te zeggen dat er heel andere factoren mogelijk zouden zijn. Het is overigens niet mijn mening dat het aan het ontbreken van RVN en Bommel ligt, maar dat was puur als voorbeeld. En even ONTOPIC: Kill Bill is in mijn ogen wel een aardige film, met name voor liefhebbers van geweld. Helaas ligt mijn smaak toch meer bij de inhoud van een film, waardoor beide delen een beetje nutteloos zijn in mijn ogen. Ik ben verder nooit een fan van QT geweest, mijn hoogste beoordeling voor een van zijn films is een 8 (Pulp Fiction). Deze film verdient een 6,5.

    als reactie op de film Kill Bill: Vol. 1

  • [quote=SunChaser]Qua structuur, niet qua verhaal. Dit is een stuk beter dan Crash[/quote] Precies. Crash lijkt slechts in structuur op Magnolia. Waar Crash imo tekort schiet, is de eentonige diepte van de film. De film heeft zo'n beetje 1 thema en dat is racisme (hoewel dit thema wel erg goed uit is gewerkt overigens). Magnolia richt zich niet op 1 thema, op 1 visie, waarmee Magnolia theorethisch gezien een veel bredere doelgroep aan zou moeten spreken. Maargoed, de film is helaas niet voor iedereen weggelegd. Edit - Zelf vind ik het een prachtfilm. 8,7 (maakt deel uit van mijn top 25)

    als reactie op de film Magnolia

  • Reken maar dat er vanavond weinig kijkers zullen zijn :) Niet echt goed geproggameerd van Net 5. Stelletje klunzen.

    als reactie op de film The Meaning of Life

  • [quote=goaskalice]tijd voor een nieuwe sitenaam: FilmBijnaTotaal.nl[/quote] LOL :P [quote=Sokolsky]Ik heb even voor 12 ingeschakeld, zat eerst ook te balen, maar kon de film erg goed volgen.[/quote] Viel me ook al op :) ik heb de film afgekeken omdat ik eigenlijk niet door had dat hij al een uur bezig was, je zit erg snel in het verhaal... gelukkig :D

    als reactie op de film Jean de Florette

  • [quote=kneut]grrrr lekker hoor is tei al begonnen om 23:05 en duurt tot 01:00 klopt weer niks van grrrrrrrrr[/quote] Inderdaad, zet ik mijn tv op klokslag 12 uur op Canvas, om een uur later er zeker van te zijn dat ik de hele film niet heb gezien.... vond het begin al een beetje vreemd :(

    als reactie op de film Jean de Florette

  • Dus ongeveer een jaar geleden kwam dit deel ook op een donderdag en vervolgens het vervolg ervan op vrijdag? (gezien de reacties van een jaar geleden hierboven) Morgen komt op dezelfde zender het vervolg op deze film :)

    als reactie op de film Jean de Florette

  • Daar zijn de meningen over verdeeld :) In mijn ogen is The Godfather Trilogy toch wel de beste filmserie :)

    als reactie op de film Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith

  • Lijkt me een film ala de muziek van Pink Floyd (met name het album The Wall)... Dat zegt genoeg dunkt mij :D

    als reactie op de film The Dangerous Lives of Altar Boys