Celeste Avatar

Celeste

Laatste reviews

A Perfect Murder(1998)

"...Jacq schreef: Ik vind Vigio Morrensen (of hoe hij dan ook heet) wel erg lekker in deze film. En tja moet toegeven Gweneth heeft..."

Jude(1996)

"...Ben er 10 jaar geleden met m'n mentrix en een andere leerling naartoe geweest. We wisten van tevoren niet precies waar hij over ging en het uitje was..."

Fear and Loathing in Las Vegas(1998)

"...Heel erg coole ervaring! Ik heb het (nog) nooit geprobeerd, maar ik denk dat er flink wat beelden in voorkomen die een goed voorbeeld zijn van de..."

Magnolia(1999)

"...Ik vond het een pakkende film, totdat Toen haakte ik finaal af. Veel te gekunsteld. Als dat er nou niet in was verwerkt, dan had ik nog wel de tijd..."

Arlington Road(1999)

"...Jezus mina! Aaaargh!!! :(:X Ik heb net die film gekeken en ik voel me nu zo ontzettend verontwaardigd :N, zo gefrustreerd :'(, ik ga zowat uit m'n..."

Laatste reacties

"...Super!!! ^__^ Heb deze film al vier keer gezien en ik krijg nog elke keer tranen in m'n ogen. Ontzettend romantisch... vind ik. Trouwens, let eens op wat de twee hoofdpersonen allemaal tegen elkaar zeggen...."
Bin-jip
"...Nogmaals: doodeng! Maar het verhaaltje erbij is niet zo goed dat je de film een meesterwerk mag noemen...."
Event Horizon
"...Bowling for Columbine zou eigenlijk de film van de dag moeten zijn. Check dat IMDB-cijfer! Maar OK, dat is een docu en geen fictie. Toch biedt die film even veel vermaak als een Hollywood-kaskraker, dus als je hem nog niet kent - kijken!..."
Magnolia
"...Aaaargh... Heb deze film 3 keer gezien en hij blijft elke keer een even frustrerend einde hebben... Na de eerste keer deze gezien te hebben kon ik bijna niet in slaap komen, kan je nagaan. Heel goed geacteerd, niet alleen door Douglas, maar ook door......"
The Game
"...Wat goed dat over dit schrijnende onderwerp een film is gemaakt! Vrouwenbesnijdenis is je reinste vrouwenonderdrukking en moet verboden worden. Ik denk dat het lage FT-cijfer voornamelijk veroorzaakt is door jongetjes en mannen die expres lage cijfe......"
The Day I Will Never Forget

laatste ratings

Celeste heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Celeste heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.