Minority_freak Avatar

Minority_freak

Laatste reviews

The New World(2005)

"...The New world is poëtisch, abstract en ronduit briljant! Maar is tevens ook een film die absoluut niet voor iedereen is weggelegd... bij deze wil ik..."

Batman Begins(2005)

"...Ik denk dat er veel mensen de bedoeling van deze Batman Begins nog niet helemaal snappen... - Vaststelling 1: Batman Begins HERSTART de franchise..."

Laatste reacties

"...Ok, ter verduidelijking, het personage van Vin Diesel stierf niet op het einde van FF1. Paul Walker liet hem ontsnappen en de laatste scene die we zien is Diesel in Mexico. Wat de prequel/sequel vraag betreft... Volgens de regisseur is FF4 een pr......"
Fast and Furious trailer
"...@ Meanrat, De batman-films van Chris Nolan (Batman Begins en nu deze 'The Dark Knight') zijn een re-boot. Een herstart van de batman-franchise. Ze zijn geen remake, geen vervolg, geen prequel. Een re-boot. Deze films hebben vrijwel niets te maken......"
Ledger over Joker
"...95%. I rule. ;)..."
Filmkennis show-off
"...De nieuwe rage van games-verfilmingen leek nog goed te komen, maar als men ziet welke regisseurs ze op zulke films zetten... :s Len Wiseman (Underworld) voor 'Gears of War' en nu Bartkowiak voor deze Street Fighter. Dear lord. Nog op het menu staan v......"
Regisseur voor Street Fighter
"...[quote=shellghost]Dat is 1. Voor de rest nog voorbeelden van goed acteerwerk? Behalve Minority report welke wel leuk was, vond ik.[/quote] Magnolia, Eyes Wide Shut, Jerry Maguire, The Firm en A Few Good Men. Voorbeelden genoeg? ;)..."
Cruise in Star Trek?

laatste ratings

Minority_freak heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Minority_freak heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.