ellie Avatar

ellie

reacties

  • Fantastisch sfeervolle, flauwe, simpele maar vooral warme film over twee oude mannen die alleen maar rust willen hebben op hun oude dag.

    als reactie op de film Soupe aux choux, La

  • Nog een keer :W PRACHTIGE FILM...

    als reactie op de film Dogville

  • [quote=Timer][i]Hart van Nederland-alert![/i] :X[/quote] Ja, we hebben we hart van nederland er tussen zitten. HELAAS.

    als reactie op de film Gladiator

  • [quote=Jehl]iemand die het begrijpt :W[/quote] INDERDAAD, deze film film is briljant en gaat naar mijn mening verder, veel verder dan een gewone film.

    als reactie op de film Schindler's List

  • [quote=Kremer]De soundtrack voegt hier zoveel toe aan de film. Voor mij de beste soundtrack ever. De film is sowieso erg goed! Meer dan een aanrader![/quote] De soundtrack is inderdaad super, heerlijk cd van de Air-boys.

    als reactie op de film The Virgin Suicides

  • [quote=HAL.]Deze heb ik nou nog nooit gezien.[/quote] Schaam je. :P Het is echt een top film, erg gelachen om de droge humor en genoten van de goede muziek.

    als reactie op de film The Blues Brothers

  • [quote=Drasko]een van de betere "leraar geeft les in achterstandswijk" films.[/quote] neeeee dat is 187 met Samuel L. Jackson, niet echt gebeurt maar wel stukken beter.

    als reactie op de film Dangerous Minds

  • De enige film die de meest plotwendingen achter elkaar heeft. Kikke film.

    als reactie op de film Basic

  • Het is een leuk film maar het loopt soms wel over van de cliché's. Rowan Atkinson is gewoon The Master, dat is zeker maar hij is gewoon de onbetwiste Master in BLACK ADDER, heerlijk serie.

    als reactie op de film Johnny English

  • [quote=robertvt]Waar slaat dan nou weer op? Dat is net zoiets als zeggen dat het geloof in buitenaardse wezentjes wordt bevestigt door war of the worlds.[/quote] Amen :E Six Sense is gewoon een erg goede film, en als mensen dit zien als een bewijs dat er dode mensen kunnen rondlopen op de aarde en dat je die kan zien, ja.... dat moeten ze dat lekker zelf weten. Lach erom.

    als reactie op de film The Sixth Sense

  • Waarom scoort deze film zo hoog maar staat die niet in de top 250, van imdb. heel raar. please, leg uit...

    als reactie op de film Good Will Hunting

  • Ik heb zelf v e r s c h r i k k e l i j k moeten lachen om deze "film". Echt tot schuddens toe, het stuk met die golfcarretejs of als ze verkleed zijn als panda's of met dat golven of met dat autotje in zijn :r of of of. gewoon kijken, pilsie erbij :+ en lachen maar.

    als reactie op de film Jackass: The Movie

  • [quote=Se7en]Bracha :W[/quote] ik ook, ik ook, :W :W :W man wat is ze knap. :~

    als reactie op de film Het schnitzelparadijs

  • [quote=marty]Hallo zeg, Jessica Simpson is echt niet gecast om intelligent over te komen, maar gewoon omdat het een ontzettend lekker ding is.[/quote] eens, Jessica mag dan wel ongehoort dom zijn maar lekker is ze zeker. :~

    als reactie op de film The Dukes of Hazzard

  • [quote=Elias]Ik vind het geen wereld film maar het is ook geen bagger :).Ik ga hem zeker kijken na Jay and silent Bob :P[/quote] hi hi, jij hebt mijn achternaam als nickname... zie je niet vaak deze naam.

    als reactie op de film American Beauty

  • [quote=Bolo]leuk, ontspannend [b]maar[/b] niet bagger of slecht? Whoa, you're like, freaking out man![/quote] Volg jij mij niet want ik volg jou niet. Had er inplaats van "maar" "dus" moeten staan ofzo... :?

    als reactie op de film Big Daddy

  • [quote=bosna_me]Ik vind het juist een hele leuke, grappige film! Maar ja, smaken verschillen[/quote] Ik ben het volledig met je eens, een leuke ontspannende film maar niet bagger of slecht. Gewoon leuk.

    als reactie op de film Big Daddy

  • Alles klopt in deze film, verhaal, acteurs, muziek, sfeer, dialogen, camerawerk, humor. gewoon een briljante film.... :W :W :W Nice Guy Eddie :W :W :W

    als reactie op de film Reservoir Dogs

  • [quote=maikel]hoe ga je iemand willen bevrijden die lid is van de kkk ik heb de film niet gezien maar als hij die aanslag heeft gepleegd hoeft ie niet gered te worden van mij van zijn ecexutie[/quote] beetje hard gezegd maar je hebt wel enigzins gelijk.

    als reactie op de film The Chamber

  • [quote=Sabje]Kan een leuke film zijn, alleen jammer dat Jessica Leeghoofd Simpson in de film zit. Dat maakt de kwaliteit van de film wat goedkoper[/quote] hi hi, Jessica "Leeghoofd" Simpson, kikke verzonnen.

    als reactie op de film The Dukes of Hazzard

  • [quote=LuciusMalfoy]Boycot.[/quote] precies

    als reactie op de film The Sum of All Fears

  • WAT EEN RUK FILM. elke keer als iemand door zo'n f*uck beest word aangevallen dan schut de camera nog meer als die vleermuispop die het slachtoffer beet heeft. grrrrrrrr, het lijkt zo cool en vet maar het valt zoooo tegen. het enige dat leuk is is het einde als het hoofd van de laatste vleermuis word overgereden.

    als reactie op de film Bats

  • Heerlijk die droge Bill Murray.

    als reactie op de film Kingpin

  • Klinkt grappig, is dat ook zo??? (het cijfer zegt van niet, :P )

    als reactie op de film Hairshirt

  • Over de trailer, ik heb er spijt van dat ik heb gezien heb want tot aan het einde van de trailer toe laat het alles van de film zowat zien. Ik had na het kijken van de trialer helemaal niet meer de drang om er voor naar de bios te rennen. Ach ik had het orgineel toch al een keer gezien en die was wel lache.

    als reactie op de film King Kong

  • [quote=Carlito]Die heet "Le Gendarme et les extra-terrestres. " hoe verbazingwekkend dat ook moge zijn! Veel plezier.[/quote] Ja dat is die film dat die marsmannen robots zijn, ik bedoelde eigenlijk dat Funès een oude boer speelt die dan doormiddel van winden in contact komt met dat marsmannetje en dan daarmee een vriendschap opbouwd en dat ze elkaar helpen doormiddel van soep en techniek van die marsman. De muziek van die film is trouwens ook geweldig goed gemaakt, als ik het hoor krijg ik meteen kippevel. briljant.

    als reactie op de film Gendarme de St. Tropez, Le

  • [quote=Denman]Ik vind het altijd lachen die films. Vooral die ene. Dat die scheten laat en dat er dan een UFO land. En hoe hij overal op reageerd. Supèr[/quote] ja die met die ufo is 1 van de beste ooit, wist je dat die marsman zijn eigen zoon was en die gekke vrouw die elke keer aangifte komt doen bij de politie zijn vrouw (in het echt leven dan). maar nu weet ik eigenlijk niet de naam van die film, weet jij dat ???

    als reactie op de film Gendarme de St. Tropez, Le

  • [quote=Dr. Strangelove]Ik kende de film ook al. Verscheidene malen gezien maar deze is inderdaad veel uitgebreider.. En...hij blijft zeer goed ! Hmmm, dat smaakt naar...DVD ! Maar toch is Once upon a time in the West beter, veel dramatischer en meeslepender ! :-p[/quote] Precies, Once upon..... is beter, de film heeft een veel serieuzere sfeer en de muziek is beter.

    als reactie op de film The Good, the Bad and the Ugly

  • Ik hoor een hoop mensen zeggen ALWEEEEEEER, ik zal het nog eens bonter maken door te zeggen dat ik hem zelfs op dvd heb en dat ik erg kan genieten van deze film. Ik ben helemaal niet weg van "Indiana Jones aftreksels" maar dit is gewoon een hele leuk verzorgde film met leuke humor en goede actie plus verhaal. Dus gewoon WEEEER kijken mensen.

    als reactie op de film The Mummy

  • Heerlijk die Louis de Funès, wat een man. het al vernoemde "jagen op nudisten" is trouwens hylarisch net als zo veel dingen in de film. Wat trouwens ook wel aanspreek is het heerlijk zorgeloze sfeertje wat de film uitstraalt dat komt trouwens ook door de de omgeving. top film die leuk blijft.

    als reactie op de film Gendarme de St. Tropez, Le

  • Dit is zeker een briljante, heerlijk, stoere en tyle-volle Western. maaaaaaar toch vind ik "C'era una volta il West" a.k.a "Once upon a time in the West" beter.

    als reactie op de film The Good, the Bad and the Ugly

  • Zeker 1 van de beste films ooit, alles is zo goed gemaakt en uitgewerkt. the best wetern ever :W :W :W :W gewoon ongekent goed

    als reactie op de film Once Upon a Time in the West

  • Laat ik maar meedoen, :W :W :W het is echt een super film.

    als reactie op de film Taxi Driver

  • [quote=marten]Echt een superfilm!! Vroeger mijn lievelingsfilm, nu wat ouder geworden dus is mijn smaak wat veranderd. Vraagje voor de echte kenners; er is een film wat hier een beetje op lijkt, ook van die boefjes die dingen gebruiken wat al heel lang bestaat, en het speelt zich af in een woestijn. Donkergroene shirts met los hangende slierten stof, mooie wapens en leuke trucs waarmee ze zich in leven houden. Weet iemand hoe deze film heet?[/quote] HMMMMMMMMMM, moeilijk, iets met max...max...ehe Mad max...ja dat is het. Mell Gibson schiet me ook te binnen, hmmmm, zoek maar naar Mad Max (top films, vooral de eerste 2 en waarschijnlijk een 4de die er nog moet aankomen)

    als reactie op de film Waterworld

  • [quote=Mister Pink]Slap aftreksel van Mad Max in een zwembad. Binnenkort "Mad Max on Ice"?[/quote] de spijker op zijn kop mijn jonge, ik vind mad max stukken beter, de eerst 2 dan wel want de 3de was nou niet echt geweldig. Maar ondanks dat waterworld nou niet bar orgineel is is die wel verzorgd en leuk uitgevoerd, zoals zo veel films:"beter goed gestolen dan slecht bedacht".

    als reactie op de film Waterworld