Coeck Avatar

Coeck

Laatste reviews

Minority Report(2002)

"...Ja, helaas weer met die gigantische onderbreking erdoor met totaal onbelangrijk nieuws en ellenlange reclame. Reclame, oké, daar kan ik inkomen,..."

Laatste reacties

"...Hele goeie film met mooie personages die je in je hart sluit. Nooit jank ik bij films, maar bij deze had ik een heel pak zakdoekjes nodig. Wees gewaarschuwd ......"
Steel Magnolias
"...Heerlijke film met de afspiegeling uit de roerige jaren 60. De ontwikkeling van andere normen een waarden. Mooie kleding en muziek. Beetje jammer dat het einde erg flipper/Lassie/Skippy is...."
The Boat That Rocked
"...Een hele aparte film, aparte omgeving, aparte kleding, apart taalgebruik. Daar heb ik me echt mee vermaakt, bizarre film. Verhaal is nog steeds actueel, behandeling ook? De volgende keer weer kijken, er was zoveel te zien . . . . Prachtig!!..."
A Clockwork Orange
"...Leuke film, wel voorspelbaar. Het gemoedelijke van een klein dorp en alles wat erbij hoort komt prettig over. Dat, en de leuke onverwachte opmerkingen maken het een fijne film om naar te kijken...."
La tête en friche
"...Als stoere vent is een verkeerde keuze gemaakt om Nicolas Cage hiervoor te casten. Met zijn gezicht als een droevig paard wekt hij meer meelij dan kracht...."
Ghost Rider: Spirit of Vengeance

laatste ratings

watchlist

Coeck heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.