Z@3 Redrum Avatar

Z@3 Redrum

Laatste reviews

Der Untergang(2004)

"...Film die in mijn persoonlijke top 10 staat. Erg goed geacteerd, blijft boeien, en je leeft je erg in in Hitler's gedachten. Op zich komt het over..."

Platoon(1986)

"...Inderdaad machtige film. Beste film gebaseerd op Vietnam ooit wat mij betreft. Dat je de martel en verkrachting scenes overslaat kan ik niet echt..."

Laatste reacties

"...Idd, soms denk je eerder dat het kouder wordt hier in Nederland dan warmer. De hoeveelheid ijs is ook gestegen op de Noord pool het afgelopen jaar, dus ja, ik denk dat het iets opgeblazen is allemaal, maar ik wil het toch eens zien. SBS6 doet alsof d......"
An Inconvenient Truth
"...Goede film imo. Geen casual horror die we tegenwoordig altijd zien, waarbij autopech voorkomt en iedereen weer dood gaat enzo. Goede film, enge effecten, goede acteurs...."
Cabin Fever
"...10x beter dan het vervolg, wat gewoon troep was. Deze was vond ik vrij aardig, alleen is die hoofdrolspeler zo droog. De moorden zijn wel bruut en die freaks zijn wel angstaanjagend...."
Wrong Turn
"...Deel 1 ging wel, deze ging ook wel. Beetje amateuristisch, voorspelbaar allemaal. Zo'n blij groepje dat pech heeft en langs de kant komt te staan. We kennen 't onderhand wel... Op zich is het geen saaie film of zo dus kon 'm nog wel verteren...."
Jeepers Creepers II
"...Leuke film, soms wel erg droge humor, erg simpel en voorspelbaar, maar blijft leuk...."
There's Something About Mary

laatste ratings

Z@3 Redrum heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Z@3 Redrum heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.