jeffie Avatar

jeffie

Laatste reviews

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring(2001)

"...Ik vind deze filmtrilogie de beste film allertijden:W woorden schieten tekort bij de prachtige special effects, zeer uitstekend acteerwerk en..."

Laatste reacties

"...Prachtige film. Misschien wel de beste van Tom Cruise. Zeer mooi verhaal, goed uitgewerkt en goed acterende acteurs! zeker het kijken waard, alleen ga ik hem niet kijken want k ga uit:E maar morgen ga ik hem wel op dvd kijken:E..."
Minority Report
"...Ghostbusters blijf een super lache komedie. omdat je nu leef in een tijd van moderne, allernieuwste special effects. is het kijken naar een oude film toch best wel lachen. zeker een aanrader voor vanavond...."
Ghostbusters
"...Ik vind dit persoonlijk 1 van de beste films van Denzel Washington...prachtige film waarin hij een zeer uitstekend rol neerzet als corrupte agent Harris...zeker een aanrader waard voor vanavond!..."
Training Day
"...[quote=InfamousMouse]Slechter dan zijn voorgangers en ik had de indruk dat ze TEVEEL wilde stoppen in de film. Ik vind ook dat het soms iets teveel richt op Wolverine en Storm. Ik had gehoopt dat ze meer de richting van de comic/cartoon opgingen en......"
X-Men: The Last Stand
"...Dit is misschien wel de beste film van Spielberg tot nu toe. Deze film toont aan dat er toch nog 1 goede duitser was in WOII. Zeker een aanrader en ik ga hem echt wel kijken. Ode aan Spielberg en hopen dat hij meer van dit soort films ga maken:W..."
Schindler's List

laatste ratings

jeffie heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

jeffie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.