Queenfan Avatar

Queenfan

Laatste reviews

Star Wars: Episode II - Attack of the Clones(2002)

"...Het gedeelte van Obi-Wan is heel erg cool in deze film..maar het liefdesverhaal van Anakin en Padme is te zoetsappig, te slecht geacteerd, en te..."

Alien(1979)

"...Een van m'n favo sci.fi. films ooit T+) Aliens is ook erg goed; lekkere actie en probeert deel 1 niet na te doen. En Alien3 S.C. vond ik ook erg..."

Laatste reacties

"...[quote=mr. cinema2]omfgg een stukje l33t beschaafd nederlands. dat zie je gelukkig ook niet vaak meer.. hahaha roflmao -_- Wie kijkt er nou om 0.55 uur nog naar BCC1 -_-[/quote] ehhrrr...durf normaal te praten, nerd. Deel 1 vond ik altijd......"
Bring It On: All or Nothing
"...[quote=Albert020]Ik vond Jurassic Park III ook best goed hoor....[/quote]III was werkelijk te rampzalig voor woorden :') TLW daarentegen was veel meer dan vermakelijk :)..."
The Lost World: Jurassic Park
"...[quote=::DFC::Nohands[NL]]Heeft niks met de echte Starsky & Hutch serrie meer te maken, komt nogeeneens in de buurt...[/quote] Maar is toch ontzettend gaaf :W De Frat Pack films :W..."
Starsky & Hutch
"...Twee keer Gandhi .. en twee keer een foto van Pitt in The Mexican :P..."
Gandhi
"...[quote=tukkerstein]Deze film is enkel leuk voor mensen die dubbel liggen van nietszeggende absurde dialogen met een enorme hoeveelheid hard taalgebruik. Ik vond de film zelf verschrikkelijk slap en ontzettend vervelend en niet boeiend om te kijken......"
Pulp Fiction

laatste ratings

Queenfan heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Queenfan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.