M@ch 5 Avatar

M@ch 5

Laatste reviews

Die Blechtrommel(1979)

"...Wat? 2x een 7,6? Dat kan toch niet?! Dit is voor mij 1 van de absolute dieptepunten, wat een gedrocht van een film!! Zo'n beetje alles wat er gebeurt..."

Troy(2004)

"...Ik vind het absoluut een topper. Ik vind het helemaal niet erg dat het niet helemaal volgens de "feiten" (in hoeverre dit daarwerkelijk feiten zijn)..."

Underworld(2003)

"...Het FT-cijfer van deze film is 0,1 punt hoger dan die van Dr. Zhivago. Misschien hebben ze daar wel rekening mee gehouden, ik weet het niet. Er zijn..."

Jersey Girl(2004)

"...What the fuck, voetbal tussendoor?! Kijk ik hou best van voetbal hoor en zeker nu het WK aan de gang is, maar ik heb weinig behoefte aan gelul OVER..."

Helen of Troy(2003)

"...Ik heb beide delen al wel gezien en vond ze goed. Ik had Troy destijds nog niet gezien, maar ik denk wel dat je het een leuke film zal vinden als je..."

Laatste reacties

"..."Dat wil hij ook wel maar er is een probleem. José Luis is de zoon van de rijke Conchita en Manuel die fortuin hebben gemaakt met een onderbroekenfabriek waar Sylvia op het atelier werkt. En Sylvia is de dochter van Carmen, een warme alleenstaande mo......"
Jamón Jamón
"...Die trailers kunnen jullie beter weglaten hoor, want het filmpje is vaker verkeerd dan goed. Nu zelfs heel duidelijk een filmpje over het spel Black and White, wat helemaal niets met de film te maken heeft...."
Black and White
"...Er staat een verkeerde trailer bij deze film. Flawless uit 2007 ipv 1999...."
Flawless
"...Hmm, deze film of de WK finale, lastige keuze.... :|..."
Dorm Daze 2
"...[quote=benjamin]Het verhaal van een Hitchcock aanpassen, no way! Dit is een filmklassieker en daar moet je van af blijven.[/quote] Waarom moet je daar van af blijven?..."
The Birds

laatste ratings

watchlist

M@ch 5 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.