M@ch 5 Avatar

M@ch 5

Laatste reviews

Die Blechtrommel(1979)

"...Wat? 2x een 7,6? Dat kan toch niet?! Dit is voor mij 1 van de absolute dieptepunten, wat een gedrocht van een film!! Zo'n beetje alles wat er gebeurt..."

Troy(2004)

"...Ik vind het absoluut een topper. Ik vind het helemaal niet erg dat het niet helemaal volgens de "feiten" (in hoeverre dit daarwerkelijk feiten zijn)..."

Underworld(2003)

"...Het FT-cijfer van deze film is 0,1 punt hoger dan die van Dr. Zhivago. Misschien hebben ze daar wel rekening mee gehouden, ik weet het niet. Er zijn..."

Jersey Girl(2004)

"...What the fuck, voetbal tussendoor?! Kijk ik hou best van voetbal hoor en zeker nu het WK aan de gang is, maar ik heb weinig behoefte aan gelul OVER..."

Helen of Troy(2003)

"...Ik heb beide delen al wel gezien en vond ze goed. Ik had Troy destijds nog niet gezien, maar ik denk wel dat je het een leuke film zal vinden als je..."

Laatste reacties

"...Geen idee wat ik hiervan moet denken. Misschien afwachten tot ik hem een keer kan huren...."
Trailer a Woman, a Gun and a Noodle Shop
"...Nou nou, moeten we ze allemaal gaan googlen zeg, wat een moeite! Ik pak even mijn hartslagmeter erbij, want straks wordt het me allemaal teveel...."
Nieuwe castleden Final Destination 5
"...[quote=Archangel]Uhh......video werkt niet? }:[/quote] Dit werd gepost 17 min. nadat het topic geplaatst was. Dan waren ze er snel bij! :P Bij staat inderdaad ook: Helaas, dit is een privévideo...."
Eerste 10 minuten van Easy A online
"...Scrat als "Scratman"! Dus niet Stratman!..."
Ice Age: Continental Drift spot: The Dark Nut

laatste ratings

watchlist

M@ch 5 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.