M@ch 5 Avatar

M@ch 5

reacties

  • "Dat wil hij ook wel maar er is een probleem. José Luis is de zoon van de rijke Conchita en Manuel die fortuin hebben gemaakt met een onderbroekenfabriek waar Sylvia op het atelier werkt. En Sylvia is de dochter van Carmen, een warme alleenstaande moeder met twee dochters en tevens plaatselijke prostituèe" Wat is nou het probleem dan?...

    als reactie op de film Jamón Jamón

  • Die trailers kunnen jullie beter weglaten hoor, want het filmpje is vaker verkeerd dan goed. Nu zelfs heel duidelijk een filmpje over het spel Black and White, wat helemaal niets met de film te maken heeft.

    als reactie op de film Black and White

  • Er staat een verkeerde trailer bij deze film. Flawless uit 2007 ipv 1999.

    als reactie op de film Flawless

  • Hmm, deze film of de WK finale, lastige keuze.... :|

    als reactie op de film Dorm Daze 2

  • [quote=benjamin]Het verhaal van een Hitchcock aanpassen, no way! Dit is een filmklassieker en daar moet je van af blijven.[/quote] Waarom moet je daar van af blijven?

    als reactie op de film The Birds

  • [quote=ghossler]maar het verhaal met mr.freeze vond ik wel cool (snap je hem cool..?:))[/quote] Foei, die kan echt niet hoor! En hem dan nog uitleggen ook! De film vind ik duidelijk de slechtste batman film. Ik zou niet weten waarom, maar toch betrap ik mezelf er steeds op dat ik hem wel iedere keer wil zien als hij op tv komt.

    als reactie op de film Batman & Robin

  • [quote=Intissar]DUDES hij begon om 18:45 NIET om 20:30 op sbs 6, verder wel coole film[/quote] ... Kijk 1 post boven je :S

    als reactie op de film Monsters, Inc.

  • De film begint vandaag al om 18.40 uur en dus niet pas om 20.30 uur zoals hier op de site staat.

    als reactie op de film Monsters, Inc.

  • 1.8 lol, volgens mij zal ik deze dan toch maar overslaan

    als reactie op de film From Justin to Kelly

  • [quote=Marcade]Ik snap alleen het plaatje op de voorpagina niet die bij de film staat; dat plaatje komt niet uit a walk to remember?[/quote] Tenzij dat plaatje intussen veranderd is sinds je hebt gepost heb je het mis hoor. Dat plaatje komt weldegelijk gewoon uit de film.

    als reactie op de film A Walk to Remember

  • De film net gezien en ik vind hem prachtig! Hij heeft me er geraakt. Het enige wat ik er verder over kwijt wil op het moment is dat bij de informatie van deze film op deze pagina het genre komedie wel weggelaten mag worden.

    als reactie op de film If Only

  • Er is welgeteld ongeveer 5 sec. aan vechtmateriaal aan het begin van de film. [spoiler] Als hij die reus van een vent in zijn nek steekt [/spoiler]

    als reactie op de film Troy

  • [quote=tukkerstein]Gruwelijk slechte film die op te veel punten historisch niet klopt. Brad Pitt is daarnaast miscast, ik had liever een wat minder bekende acteur gezien. De film duurt verder veel te lang en is nergens spannend. De gevechten heb ik allemaal al eens eerder gezien (Gladiator en een hele rits andere films die daar op volgden). 2/10[/quote] Wow, zo zie je maar weer hoe compleet verschillend meningen kunnen zijn. Ik vond Brad Pitt hier zeker op zijn plaats en vond de gevechten echt wel iets speciaals hebben. Dat het historisch gezien niet klopt vind ik niet zo erg, zeker ook omdat het historisch gezien nooit kan kloppen (tenzij je gelooft dat al die goden werkelijk hebben bestaan). Het enige minpunt van deze film is Paris! Wat heb ik toch een hekel aan hem. Hij veroorzaakt een oorlog, dan als hij hem kan beeindigen (naja, denkt dat hij hem kan beeindigen, want zou toch nog doorgegaan zijn) begint hij te huilen als een schoolmeisje om zijn leven te redden. Tenslotte schiet hij Achilles dood van achteren, terwijl hij zojuist zijn nichtje gered heeft. Bah, ik mag hem niet!

    als reactie op de film Troy

  • @ Captain Malcolm Reynolds Je had hier best wel gebruik mogen maken van een paar spoiler tags :(

    als reactie op de film Hotel Rwanda

  • Shut the fuck up motherfuckers, or I will fucking fuck you the fuck up, so fuck you!

    als reactie op de film 25th Hour

  • Ik vond deze wel leuk hoor :) Maar ik vind de meeste films van dit genre wel leuk. Je moet geen hoogstaande film verwachten, maar ik kon er zeker mee lachen.

    als reactie op de film She's the Man

  • Lol, dit klinkt heeeel fout!!

    als reactie op de film How to Make a Monster

  • [quote=Blutonium]En je hebt mensen die geen smaak hebben.[/quote] Mensen die geen smaak hebben zijn er niet veel. Mensen die een slechte smaak hebben misschien wel, maar smaken verschillen, dus bekritiseer iemand niet om zijn mening. Persoonlijk vond ik deze film niet echt verkeerd maar ook zeker niet zo briljant als de meeste mensen vinden die hier een reactie hebben geplaatst. Vermakelijk voor 1x, maar niet de moeite waard om nog eens te kijken.

    als reactie op de film The Thing

  • Ik vond dit altijd een leuke film, maar het is al aardig wat jaartjes geleden dat ik hem gezien heb. Mijn aandacht lag toen misschien iets teveel op de beeldschone Alicia :)

    als reactie op de film The Crush

  • 3,5 wow, dat is wel heel erg laag! Nu ben ik toch benieuwd of die film daadwerkelijk zo slecht is.

    als reactie op de film Inspector Gadget 2

  • [quote=dan11ring]UNDERRATED UNDERRATED UNDERRATED UNDERRATED enz.[/quote] Goed dat je dat zo vaak hebt neergezet, want als dat er maar 1x stond had ik dat natuurlijk niet begrepen... Toen ik hem de 1e keer zag, wist ik nog helemaal niets van het verhaal van het boek, dus daar kon ik het niet mee vergelijken. Ik vond het toen in het begin wel een aardige film, maar naarmate het verhaal duidelijker werd vond ik hem eigenlijk steeds meer tegenvallen. Misschien had ik er wel gewoon iets heel anders van verwacht en viel hij daarom tegen, dus daarom kijk ik hem vanavond nog maar een keer. Maar mijn eerste indruk was dus niet bijzonder goed. [rating 2.5]

    als reactie op de film Dreamcatcher

  • [quote=Martino]Het tennissen ziet er trouwens waanzinnig uit. De ballen vliegen om je oren. Zonden ze de toernooien ook maar zo uit...[/quote] Hier ben ik het niet helemaal mee eens. Ik vind dat de acteurs soms maar wat houterig overkomen. Bij vlagen vind ik het niet echt realistisch dat ze daar staan te tennissen. Maargoed, dit vind ik niet echt storend in deze film. Het verhaal is misschien simpel, maar toch lekker meeslepend. Gewoon een leuke romantische komedie, niets meer en niets minder.

    als reactie op de film Wimbledon

  • [quote=Kyrill]Ik heb maar een 9 gestemd waardoor hij nu gemiddeld van ft stemmers een 7 krijgt. En dat is wat deze film minimaal verdiend vind ik.[/quote] Als je vind dat de film een 7 verdient, stem dan gewoon een 7! Het ft cijfer hoort niet alleen weer te geven wat jij vindt dat de film verdient, maar hoort een gemiddelde te zijn van wat iedereen vindt die stemt. Zo vond ik deze film niet bepaald bijzonder. Sommige verhaaltjes waren wel leuk, maar er zaten er ook tussen die ik een stuk minder vond. Daarom voor mij een 6je [rating 3]

    als reactie op de film Love Actually

  • Ok, hij viel HEEL erg tegen!! Die actrice kon bij mij geen enkele emotie opwekken, ik vond haar heel erg slecht. Ze was ook niet de enige trouwens. Ik vond het geen enkel moment spannend of zelfs interessant en dat gebeurt bij mij niet vaak. Dus dikke onvoldoende! [rating 1,5]

    als reactie op de film The 4th Floor

  • Geen reacties? jammer! Dan ga ik hem toch maar kijken, het zou best aardig kunnen zijn.

    als reactie op de film The 4th Floor

  • [quote=Cee van Lleef]Daarom zeg ik: daar gaat je film. Het uitgangspunt is al onzin.[/quote] Kom op mensen, je moet dat soort dingen niet al te serieus nemen. In 99% van alle films is er wel iets dat niet klopt. Dat wil niet zeggen dat al die films slecht zijn. Ik vind deze film gewoon goed. Gewoon een lekkere actiefilm waar je niet te veel bij moet nadenken over de feitjes.

    als reactie op de film Waterworld

  • [quote=Dragon]Hoezo standaart:?, een film met steven seagal is nooit standaart[/quote] Ehm nou, al de zijn films zijn eigenlijk best wel hetzelfde, dus inderdaad erg standaarD (met een D dus). Ook deze vind ik behoorlijk matig! [rating 2]

    als reactie op de film Fire Down Below

  • [quote=Razor]Drama / Romantiek / Misdaad / Fantasy / Thriller / Horror Duidelijk..:E[/quote] Haha, idd :P

    als reactie op de film Heavenly Creatures

  • Ik had niets anders verwacht van een film met zo'n stomme titel, maar wou toch nog even kijken of het echt zo was. Aan de reacties te zien zal ik hem toch maar overslaan ;)

    als reactie op de film Buying the Cow

  • Ik heb deze film op dvd. Persoonlijk vind ik hem erg leuk, maar je moet er absoluut van houden. Ik raad deze film over het algemeen niet aan. Maar als je je niet stoort aan de vele dingen waar je je aan zou kunnen storen en je compleet in de film kan inleven (zoals ik dat dus wel kan), dan kan dit een prachtige film zijn.

    als reactie op de film A Walk to Remember

  • Normaal hou ik wel van een goeie actiefilm waarbij je niet al te veel hoeft na te denken, maar deze vind ik toch net iets te slecht! Ben benieuwd of ik het einde nog haal vandaag.

    als reactie op de film Escape from New York

  • Ja, heb deze gezien en vond hem leuk. Niet iets heel bijzonders verwachten hoor. Ik denk dat ik ergens anders naar ga kijken vanavond, maar mocht dat toch niets zijn, gaat ie op deze.

    als reactie op de film Scorched

  • Ik vond deze film niet slecht, maar ook niet goed. Misschien vermakelijk als je verder niets te doen hebt en er geen betere films komen, maar vandaag kijk ik liever naar iets anders!

    als reactie op de film They

  • 2,7 FT cijfer? Damn, issie echt zo slecht? Neem hem toch maar op, voor de zekerheid.

    als reactie op de film The Paleface

  • Wat? Zebraman? Het wordt steeds gekker! Ben nu wel benieuwd :P

    als reactie op de film Zebraman