CaptainCab Avatar

CaptainCab

Laatste reviews

Dracula(1992)

"...Ik vind het niet zo'n geslaagde verfilming. Allereerst zijn Keanu Reeves en Winona Ryder barslecht als Jonathan en Mina Harper. Vooral Keanu Reeves..."

Laatste reacties

"...[quote=Ed Crane]Nee hoor daar is niks abnormaals aan. Bij de opbrengst van vrijdag zit $20 miljoen van donderdagavond opgeteld.[/quote] Dat doen ze altijd. Dan nog is 40% veel, het is zelfs meer dan die van Batman v Superman. Een gezonde drop-off......"
'Suicide Squad' scoort ondanks negatieve reacties
"...[quote=horizon]Je bent de eerste volgens mij die het niet rommelig vind. Ook leuk. Ik lees vooral dat de editing het geheel rommelig laat ogen.[/quote] Zelden zo'n slechte editing gezien, zeker niet in een mainstream blockbuster. Gaat nog inter......"
'Suicide Squad' scoort ondanks negatieve reacties
"...Maar wat is je punt? Dat de cinecasters hebben verloren, omdat het slechts een enorme flop is ipv een enorme megaflop? Misschien is 'enorme' op dit moment ook nog een groot woord, maar dit is een film die [url=http://www.vulture.com/2016/07/paul-......"
'Ghostbusters' snoert criticasters (enigszins) de mond
"...De cijfers suggereren dat Ghostbusters het nog moeilijk gaat krijgen om quitte te spelen. Daar zullen de criticasters meer plezier van hebben dan Sony. Mad Max is een R-rated film. Dat zijn dus hoge bedragen vergeleken met een PG-13 film. Daarbij......"
'Ghostbusters' snoert criticasters (enigszins) de mond
"...[quote=benjamin]Dat is nog steeds niet relevant hoor.[/quote] Super relevant in Hollywood. Die kijken naar hoe een film het het eerste weekend doet, of hoeveel kijkers de eerste aflevering van een serie heeft. Plus het geeft al een projectie voor......"
'Ghostbusters' snoert criticasters (enigszins) de mond

laatste ratings

CaptainCab heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

CaptainCab heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.