CaptainCab Avatar

CaptainCab

Laatste reviews

Dracula(1992)

"...Ik vind het niet zo'n geslaagde verfilming. Allereerst zijn Keanu Reeves en Winona Ryder barslecht als Jonathan en Mina Harper. Vooral Keanu Reeves..."

Laatste reacties

"...Ik vermoed dat hij gelijk de laatste persoon op aarde is die dat hoopt..."
Jesse Eisenberg hoopt terug te keren als Lex Luthor
"...@Ereptile Ja, heb dat gevoel van vaagheid vaker hier de laatste tijd. Deze site is meer een verzameling snel gekopieerde artikelen voor de clickbait geworden ipv. grondig geschreven stukken...."
Daniel Radcliffe beantwoordt moeilijke vraag van Harry Potter-fans
"...@Frietgezicht trailers geven veel weg, omdat volgens de cijfers er dan meer mensen uit het mainstream publiek naar de film gaan..."
'Filmwereld loopt zeker 5 miljard (!) mis door het coronavirus'
"...@adofmirosch Je bedoelt vanaf seizoen 9 ;) @Frietgezicht de oude afleveringen blijven qua grappen en verhaallijnen sterk geschreven. Maar de afgelopen 20 jaar is het allemaal idd stoffig en kindvriendelijk geworden. Komt door het huidige schrijverst......"
'The Simpsons' onthult 'Avengers'-poster voor Marvel-aflevering
"...Dure grap als hij écht de Snyder cut wil hebben, want de studio verplichtte Snyder al om zijn visie compleet te herschrijven in de scriptfase na het falen van Batman v Superman. Je kunt wellicht het gefilmde resultaat daarvan releasen met een hoop gr......"
Ben Affleck wil Zack Snyder's 'Justice League' cut zien

laatste ratings

CaptainCab heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

CaptainCab heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.