Bela Avatar

Bela

Laatste reviews

La vita è bella(1997)

"...Zonder twijfel de meest schaamteloze tranentrekker aller tijden. Op nummer twee staat overigens 'The Tiger and the Snow' van diezelfde Benigni, waarin..."

Laatste reacties

"...Voor Schokkend Nieuws #94 heb ik de acteurs en regisseur geïnterviewd in L.A. en de film viel me gelukkig enorm mee. Voor The Cult Corner schreef ik dit: "Wat begint als een realistisch opgezette, uit de losse pols geschoten buddy movie eindigt in ee......"
Chronicle
"...En waar is MELANCHOLIA, mijn beste film van het jaar: http://www.thecultcorner.com/festivals/filmjaarlijst-2011 Vreemde keuze om een aantal films alle nominaties te geven. Wordt vast geen hele spannende uitreiking...."
Oscarnominaties 2012!
"...@Michaelbay: je doet je naam eer aan met je doorwrochten analyse van cinema in het algemeen en het forum van FT in het bijzonder. Al wil ik je wel laten weten dat ik tijdens de vertoning van The Turin Horse in Berlijn heb zitten knikkebollen dat het......"
The Turin Horse
"...'t Is me toch wat met die Herzog. In vijf weken ramt hij My Son, My Son erdoorheen en hij duikt vrolijk verder de grotten in. Ik zag die grottendocu in Berlijn, maar daar doet 'ie alleen de allergrootste grotschilderingsfetishist een plezier mee. Mij......"
My Son, My Son, What Have Ye Done
"...Bij The Cult Corner waren we eensgezind en vonden we het allemaal vier dik verdiende sterren: http://www.thecultcorner.com/recensies/hobo-a-shotgun..."
Hobo With a Shotgun

laatste ratings

Bela heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Bela heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.