Frank Castle Avatar

Frank Castle

reacties

  • Misschien ben ik niks gewend maar ik vond de film zeker niet slecht. Een andere keuze voor de rol die Cruise nu speelde was misschien beter geweest. Dan was het geheel nog realistischer geweest. De opbouw van de spanning was in orde. De scenes in die kelder misschien iets te langdradig. Als je hem nog niet hebt gezien zeker de moeite waard om te kijken.

    als reactie op de film War of the Worlds

  • Deze film werd maar niet spannend. Had hem nooit gezien ondanks dat ik de serie toch regelmatig volg. Het manco aan de star trek films is de snelheid. erg traag altijd en niet spannend. First Contact was een leuke verrassing, die was wel spannend. Deze film is inderdaad een beetje te ver gezocht en zoals al eerder gezegd, traag.

    als reactie op de film Star Trek: Nemesis

  • Klassieker. punt.

    als reactie op de film The Shining

  • Klassieker. punt.

    als reactie op de film The Shining

  • Het eerste deel vond ik goed te doen. Dit deel deed me denken aan een andere film van Jan de Bont-Speed 2. Jan de Bont kan mooie plaatjes schieten maar een verhaal vertellen is toch wat moeilijker voor hem. ik vond het verhaal in deze film niet goed uitgewerkt. Jammer want Lara is een personage dat beter verdient. De verhalen in de games zijn vaak beter uitgewerkt.

    als reactie op de film Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life

  • Goede film, een fout: geen schedel op zijn pak. zonder schedel geen punisher.

    als reactie op de film The Punisher

  • Ik was aangenaam verrast door deze film. Na de aanfluiting van het nederlands elftal was alles 10x beter. Ik had door alle negatieve geluiden over deze film geen hoge verwachting ervan. misschien viel het daarom wel mee.

    als reactie op de film Lara Croft: Tomb Raider

  • Ben affleck als matt murdock??? Ze hebben duidlijk nooit een comic opgeslagen van dit personage. Bull's eye was lachwekkend. Marvel onwaardig.

    als reactie op de film Daredevil

  • De enige goede film met Martin was de met Eddy Murphy. ik weet niet meer hoe die heet. dat ze levenslang in de gevangenis zitten. ik weet het weer. Life.

    als reactie op de film Big Momma's House 2

  • Na First Contact viel deze film een beetje tegen. Komt volgende week nu Nemesis op tv??

    als reactie op de film Star Trek: Insurrection

  • Staat er niet een mega spoiler in de beschrijving bij deze film op de frontpage. Ik bedoel over dat water. Ik zat me de hele film te irriteren dat ze die glazen niet gewoon opruimden.

    als reactie op de film Signs

  • Geslaagde star trek film. Goede actie scenes. De moraalridders zijn iets minder aanwezig in deze film. maar zoals al eerder gezegd zijn er genoeg dubbele afleveringen die spannender zijn. Ik vraag me trouwens af of er een Voyager-film komt.

    als reactie op de film Star Trek: First Contact

  • Okee, het was geen hoogstaand acteerwerk. Maar echt onaardig is deze film niet. ik vond hem destijds best leuk. alleen toen was ik 12 inderdaad. het is een genre waar je van moet houden. houdt je er niet van dan moet je maar iets anders gaan doen op zondagavond.

    als reactie op de film Universal Soldier

  • Revenge of the sith was wel goed. Maar de beste blijft Empire strikes back. Luke Skywalker vond ik ook altijd een beetje een wimp. maar de laatste trilogie verklaard dat ie dat gewoon van zijn vader heeft. Na Revenge of the Sith krijg je wel weer zin om de volgende delen te gaan kijken, goede move George!!

    als reactie op de film Star Wars: Episode II - Attack of the Clones

  • Slechtse van de 6 films. als ze nou Darth maul hadden genomen om te klonen in plaats van die Jango Fett, Wat zou er dan gebeurd zijn?? Misschien waren dan de volgende 4 films wel overbodig geweest.

    als reactie op de film Star Wars: Episode II - Attack of the Clones

  • Sowieso een rare foto. Volgens mij vochten Obi-Wan en Maul nooit op tatooine. is dit van een gedelete scene ofzo?? weet iemand hier wat meer van??

    als reactie op de film Star Wars: Episode I - The Phantom Menace