Frank Castle Avatar

Frank Castle

Laatste reviews

The Terminator(1984)

"...Met verbazing lees ik de "intelligente" discussie over deze film. Een aantal vindt het blijkbaar nodig om met dure woorden en lange zinnen hun mening..."

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace(1999)

"...Nog even doorzagen over de foto. Dit komt niet voor in de film. Darth maul komt pas aan het einde van de film met zijn dubbele lichtzwaard. Deel..."

Laatste reacties

"...Misschien ben ik niks gewend maar ik vond de film zeker niet slecht. Een andere keuze voor de rol die Cruise nu speelde was misschien beter geweest. Dan was het geheel nog realistischer geweest. De opbouw van de spanning was in orde. De scenes in di......"
War of the Worlds
"...Deze film werd maar niet spannend. Had hem nooit gezien ondanks dat ik de serie toch regelmatig volg. Het manco aan de star trek films is de snelheid. erg traag altijd en niet spannend. First Contact was een leuke verrassing, die was wel spannend. D......"
Star Trek: Nemesis
"...Klassieker. punt...."
The Shining
"...Klassieker. punt...."
The Shining
"...Het eerste deel vond ik goed te doen. Dit deel deed me denken aan een andere film van Jan de Bont-Speed 2. Jan de Bont kan mooie plaatjes schieten maar een verhaal vertellen is toch wat moeilijker voor hem. ik vond het verhaal in deze film niet goed......"
Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life

laatste ratings

Frank Castle heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Frank Castle heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.