Frank Castle Avatar

Frank Castle

Laatste reviews

The Terminator(1984)

"...Met verbazing lees ik de "intelligente" discussie over deze film. Een aantal vindt het blijkbaar nodig om met dure woorden en lange zinnen hun mening..."

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace(1999)

"...Nog even doorzagen over de foto. Dit komt niet voor in de film. Darth maul komt pas aan het einde van de film met zijn dubbele lichtzwaard. Deel..."

Laatste reacties

"...Oke. zoveel indruk heeft die film dus op me gemaakt...."
Venom krijgt spin-off
"...Grace was de Sandman niet Venom volgens mij. Degene die Eddie Brock speelde was inderdaad vrij nietszeggend...."
Venom krijgt spin-off
"...Misschien ben ik niks gewend maar ik vond de film zeker niet slecht. Een andere keuze voor de rol die Cruise nu speelde was misschien beter geweest. Dan was het geheel nog realistischer geweest. De opbouw van de spanning was in orde. De scenes in di......"
War of the Worlds
"...Ik heb de film gisteren in amsterdam op IMAX gezien. Geweldige weergave van de graphic novel van Frank Miller. Ik heb het idee dat mensen vergeten dat dat het is. Een verfilming van een stripboek. In die opzet is de film uiterst geslaagd. en kom nou......"
300
"...Deze film werd maar niet spannend. Had hem nooit gezien ondanks dat ik de serie toch regelmatig volg. Het manco aan de star trek films is de snelheid. erg traag altijd en niet spannend. First Contact was een leuke verrassing, die was wel spannend. D......"
Star Trek: Nemesis

laatste ratings

Frank Castle heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Frank Castle heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.