Dukat Avatar

Dukat

reacties

  • De CGI lijkt wel uit een film te komen die minstens 15 jaar oud is! Zeer computerspel-achtig (houterig, erg storend, etc). Zelfs het Smurfendorp ziet er slecht uit!:|

    als reactie op de film The Smurfs

  • [quote=ASHWIN102]Uiteindelijk spreekt ze het nog beter dan de meeste marokanen Nederlands kunnen praten.[/quote] Haha, dat is toch niet zo moeilijk. Trouwens, het is Maro[b]k[/b]kanen (met dubbel k).

    als reactie op de film The New World

  • [quote=*Tommy!*]Vond het geen goede film. Lastig om precies hoogte te krijgen van deze film, proberen ze nou iets historisch in beeld te brengen, proberen ze een komedie te maken, wat is het idee? Dikke 1 voor de muziek trouwens ook.[/quote] Dat gevoel had ik nou ook! Eén ding is wel zeker, het was niet historisch correct. Maar wat ze nou wel wilden uitbeelden is mij geheel onduidelijk. Wat wel weer grappig was: [spoiler]je zag converse sportschoenen op de grond liggen tussen alle ander schoenen[/spoiler]. Muziek vond ik ook erg bagger en totaal niet bij de film passen (of moest dat kunstzinnigheid voorstellen??).

    als reactie op de film Marie Antoinette

  • [quote=johan stephan]goeie film van stallone,mooie omgeveing en vooral de openingsscene is bloedstollend!Las dat er ook een vervolg in de maak is.[/quote] Yep, dat heb je dan waarschijnlijk een jaar geleden gelezen (of gehoord), neem ik aan. Maar Stallone zelf zei dat het niet waar was.

    als reactie op de film Cliffhanger

  • Toch is het een genot om naar Kate te kijken :~

    als reactie op de film Underworld

  • [quote=YepYep]ppffftt... net weer gekeken. hopeloos gedateerd; er worden geen goeie westerns meer gemaakt! jammer[/quote] Wat is zo gedateerd aan deze film? De special-effects? Het onderwerp? Ik vind deze film nog steeds een kei van een western!

    als reactie op de film Young Guns

  • Yep, volgens mij gaat dit een hit worden in Amerika. Ik hoop ook in de rest van de wereld (dat gun ik Sly wel, itt de kwal van een Schwarzenegger met zijn nazi-ouders, oom en stiefvader).

    als reactie op de film Rocky Balboa

  • Ik heb deze film op DVD, dus kijken doe ik vanavond niet. Maar ik moet zeggen dat ook ik deze film minstens 4-5x heb gezien. Zeer goed geacteerd door Pacino, Depp en Madsen. Zo goed dat het zelfs op een documontaire lijkt :Y

    als reactie op de film Donnie Brasco

  • [quote=da_tuur]Ik vond hem ook niet slecht. Het is een waardig einde van een mooie reeks Alienfilms. Jammer van A4. Ik heb 'm nog niet gezien, dus beoordelen kan ik niet. Maar A4 was voor mij toen, en nu nog steeds, overbodig.[/quote] Ik vind [i] Alien 3 & Alien 4: Resurrection [/i] overbodig. Deze voegen niets toe aan de 2 vorige verhalen/films.

    als reactie op de film Alien³

  • Waarom verteld iedereen dat het van tekenfilms is afgeleid? X-men was al jaren een comic, voordat het een tekenfilmserie werd O+

    als reactie op de film X2