Neoptolemos Avatar

Neoptolemos

reacties

  • Helemaal geen reacties? Briljante film, ik denk dat ik vandaag maar eens ga proberen wat mensen deze film te laten kijken. Heb 'm zelf wel op DVD.

    als reactie op de film Casablanca

  • [img]http://www.filmtotaal.nl/images/fp/dagtips/zaterdag.jpg[/img] Zo.. die Shrek is veranderd!

    als reactie op de film Shrek

  • [quote=de anomalie]Dat is nu wat je zegt een recensie van het hoogste niveau. Had je nog een oude matras op zolder liggen die je stiekem hebt opgerookt?[/quote] Haha, ik lach me kapot. :D Ik denk dat ik 'm ga kijken als ik tijd heb!

    als reactie op de film Fallen

  • Ik zie die Daniel Brühl echt in elke Duitse film. Nou kijk ik er niet zo veel, maar ik heb misschien 5 Duitse films gekeken en 4 met hem erin. Vanavond deze ook maar eens bekijken.

    als reactie op de film The Edukators

  • [quote=Swaike]Michael Douglas en Daryl Hanah vergeten te vermelden... 2 van de 3 hoofdrolspelers.. goed bezig filmtotaal!![/quote] Ze nemen gewoon de castlisting over van imdb, die op z'n beurt Hanah en Douglas niet bij de eerste 8 heeft staan omdat ze op de officiele castlist daar ook niet bij staan. Heeft dus weinig met FT en zelfs IMDb te maken.

    als reactie op de film Wall Street

  • Edit: Nevermind

    als reactie op de film Leaving Las Vegas

  • Remember remember, the fifth of november. Vandaag natuurlijk V for Vendetta kijken op DVD! Mja, offtopic, maar goed.

    als reactie op de film U.S. Marshals

  • [quote=Languh]en 't betere[/quote] Mwah, vind ze allebei wel aardig. Ze hebben elk hun sterke en zwakke kanten.

    als reactie op de film Ringu

  • [quote=Woep]De japanse versie van The Ring?[/quote] Yep, 't origineel.

    als reactie op de film Ringu

  • [quote=Baski]De vrouwelijke versie van The Bourne Ultimatum? :)[/quote] Dan is The Bourne Ultimatum de mannelijke versie van The Long Kiss Goodnight. Naja, qua films anyway, boeken kwamen voor deze film. Film zelf is prima te pruimen, niks hoogstaands maar gewoon keiharde actie en dat is ook wel eens leuk. Beste deel van de film: Samuel L. Jackson met z'n Mannish Boy lines. <3

    als reactie op de film The Long Kiss Goodnight

  • [quote=breul]ook de speler die de generaal speelt,is goed[/quote] James Cromwell is bijna altijd sterk. Ik vond 't persoonlijk één van Travolta's betere films, met een aardig verhaal.

    als reactie op de film The General's Daughter

  • Aardige film, maar Bob Dylan doet 't beter en in maar 8:31.

    als reactie op de film The Hurricane

  • [quote=Filmp@ssie]Geheel mee eens.[/quote] Same here.

    als reactie op de film Shakespeare in Love

  • Sorcerer's Stone is de Amerikaanse titel van zowel de film als het boek.

    als reactie op de film Harry Potter and the Sorcerer's Stone

  • Gaan we weer.. "het was totaal niet historisch accuraat!", "de Perzen werden afgeschilderd als beesten!". Mensen.. het is een film die gebaseerd is op een strip die gebaseerd is op een mythe die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Het is een actiefilm, geen geschiedenisles. De fascinerende Griekse geschiedenis word in films bij tijd en wijle flink verkracht, bijvoorbeeld in Troy. 300 echter, pretendeert nooit dat het realistisch is, het is alleen een bijzonder vermakelijk spektakelstuk zoals ik het in tijden niet gezien heb. THIS IS SPARTA! 4.5/5! [quote=Darthmar] Ik kan maar niet besluiten of ik deze film nu wel of niet moet gaan kijken. Sin City vond ik namelijk matig.[/quote] Sin City was ook slecht, 300 is gewoon pure fun en erg goed vermaak.

    als reactie op de film 300

  • [quote=Tomshihan]Volgens mij, als je het egte verhaal heel goed kent, word je na een paar minuten zo in de film getrokken dat je daar niet eens meer aan denkt.[/quote] Niet echt, ik ergerde me constant aan de loopjes die ze met de geschiedenis nemen. 300 liet in ieder geval weten dat ze 't niet zo nauw nemen met de werkelijke geschiedenis. Troy daarentegen doet alsof het werkelijk zo gebeurt is, en dat is een schande. Daarbovenop nog eens HvNL ertussendoor.. ik druk vanavond gewoon een DVDtje in de DVD-speler. Hell, EuroTrip is vermakelijker.

    als reactie op de film Troy

  • Alleen die ziekenhuis scene... zooo slecht. :)

    als reactie op de film John Q

  • Beetje slechte TVfilm van de dag keuze als The Truman Show ook op TV is. Zelfs al komt TTS vaker op TV, Tao of Steve komt niet in de buurt. Edit: Desalniettemin een vermakelijke film.

    als reactie op de film The Tao of Steve

  • [quote=interbob]omdat de Amerikanen meestal Europese films hoger inschatten dan in Europa zelf. Kijk maar naar andere quoteringen van Europese films.[/quote] [quote=IMDb] US users 1007 6.9 Non-US users 3463 7.0 [/quote] Jammer, probeer het nog eens!

    als reactie op de film Heaven

  • [quote=Woep]Na half uur kijken was ik het al beu.. Deze film gaat echt helemaal nergens over[/quote] Dan heb je toch echt niet lang genoeg gekeken. Ik vond 't ook een moeilijke film om in te komen, maar 't gaat zeker niet nergens over en vooral het geweldige einde maakt het een, weliswaar vreemde, maar erg boeiende film

    als reactie op de film Big Fish

  • [quote=Kimon]Gek, in de VPRO-gids heet deze film "Sidney"[/quote] Hij heet ook Sidney, die nieuwe (Amerikaanse) titel is Hard Eight.

    als reactie op de film Sydney

  • [quote=crazy nelis]miss congeniality is film van de dag????? die frotfilm is al 500 keer op tv geweest. en op talpa komt a knigh't tale die op z'n minst leuker is, als is het geen hoogstandje. waarom staat talpa er nooit bij. een film is een film nou moet ik eerst hier kijken en dan nog apart naar talpa. doe er eens wat aan.[/quote] Is dat niet logisch? Op Talpa komt nooit iets goeds, en iedereen boycot die shit. Prachtig, vind ik persoonlijk. Ik heb Talpa dan ook niet ingeprogrammeerd en ben blij dat FilmTotaal geen films van Talpa aanraad. Ga zo door FilmTotaal!

    als reactie op de film Miss Congeniality

  • Tuurlijk wel... iedereen weet dat X-Men over geheugenverlies gaat en dat Guy Pearce Magneto speelt. Doh. :D

    als reactie op de film X-Men

  • Wat doet Sin City daartussen? Die hoort daar ver onder te zitten. V for Vendetta erboven, maar dat terzijde.

    als reactie op de film X-Men

  • [quote]Gangsters zijn sinds Pulp Fiction weer helemaal hip en na Lock Stock and Two Smoking Barrels vooral de Britse. Snatch buitte de geslaagde elementen uit deze voorganger uit tot een nog dwazer resultaat. De kluwen verhaallijnen, onmogelijk uit elkaar te halen, zijn volstrekt secundair aan de visuele vondsten en de krankzinnige dialogen (Brad Pitt mompelt slechts). Het moet allemaal vooral 'cool' zijn. Regisseur Ritchie heeft momenteel meer oog voor zijn vrouw Madonna dan voor cinema. (GT)[/quote] Ligt 't aan mij of is dit een negatieve "review"? Dit is naar mijn mening gewoon een van de grappigste films die er is, en deze samen met vrienden bekijken is een garantie voor een lachfestijn.

    als reactie op de film Snatch.

  • [quote]Een film met een lach en een traan, maar van een zeldzame oprechtheid zoals je dat maar zelden tegenkomt. Verloor de Oscar aan Forrest Gump. (GT)[/quote] Volgens mij is die zin niet helemaal afgelopen, hij zou zo moeten lopen: Verloor de Oscar aan Forrest Gump maar had 'm moeten verliezen aan The Shawshank Redemption en was eigenlijk gewoon de slechtste van de 5 nominaties. Geen slechte film, dat niet, maar hij komt niet in de buurt van The Shawshank Redemption, Forrest Gump, Pulp Fiction en Quiz Show. (in die volgorde) Nee, doe mij maar een afleveringetje Prison Break vanavond.

    als reactie op de film Four Weddings and a Funeral