strivenge Avatar

strivenge

Laatste reviews

strivenge heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=Serle]Ik heb de film nog niet gezien, maar scary movie vind ik wel helemaal geweldig. Is dit niet zo'n film die je gewoon op een feestje of met een paar vrienden moet bekijken en niet in de bios?[/quote] Nee, volgens mij vind je deze film z......"
Epic Movie
"...[quote=Emir]Als je niet van droge humor houdt dan vooral niet kijken, als wel dan zeker kijken. Ik moest me doodlachen de hele film door, zo grappig al die scenes ^_^[/quote] Ik hou wel van droge humor, maar je hebt droog-humor en je hebt droog-dr......"
Epic Movie
"...Dit is echt de slechtste film die ik ooit heb gezien, ik wou eigenlijk gewoon weglopen uit de bioscoopzaal. Ik hield wel van de Scary movie 1 en 2 humor, 3 en 4 werd al minder, maar deze....wow te slecht voor woorden. Dat IMDB cijfer vind ik zelfs n......"
Epic Movie
"...Gister in de bios gezien. Ik vond het geen topper ofzo, de leukste momenten zie je eigenlijk al in de trailer. Het is op zich wel een leuke film, maar geen film waar je de slappe lach van gaat krijgen. Ik geef hem een zesje...."
Norbit
"...Heb deze film vorige week gezien. Ik vond hem echt wel goed, je kan zeggen dat het weer zo'n typische horror waar veel wordt geslacht, maar die Jacob is zo gruwelijk en moord ook op de gekste manieren. Verder zitten er ook best wat schrikmomenten in......"
See No Evil

laatste ratings

watchlist

strivenge heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.