Nina Avatar

Nina

Laatste reviews

Little Nicky(2000)

"...Wat ik altijd leuk vind van Adam Sandler films en Rob Schneider films is dat een van de twee altijd in elkaars film zitten... Ookal is het een hele..."

Bruce Almighty(2003)

"...Ik heb een hele grote zwak voor Jim Carrey!! Sinds de film Ace Ventura (Pet Detective) was ik verkocht... Mensen die zeggen dat Jim Carrey geen goeie..."

The Descent(2005)

"...Ik heb deze film in de bioscoop gezien,en hij is inderdaad erg eng...Ik ging de bios uit met een heel NAAR gevoel..ik kon ook niet slapen,omdat ik..."

Saw III(2006)

"...IK heb deze mening bij vele, vele, vele films... laat het toch lekker bij een deel 1, waarom altijd die vervolgen..?Saw 1 vond ik echt een ontzettende..."

Laatste reacties

"...Als je het bij lilya4ever droog kan houden ben je ook echt een beest, haha! prachtige film,en dat geldt ook voor the elephant man......"
The Elephant Man
"...[quote=buGGshot]waarschijnlijk net zo waardeloos:r[/quote] Wauw dat iemand dit durft te zeggen... :-o Prince is een genie!!!..."
Purple Rain
"...Vaak gezien, en is wel weer de moeite waard... denk ik... of toch niet.. hmmm.. als er verder niks op tv is ga ik em zeker kijken!..."
The Crush
"...Ik moet zeggen dat ik deze film toch best tja.. geil vond. een trio met 2 mannen en niet te overly gay, ja dat vind ik nou opwindend. ga hem zeker weer kijken!..."
Threesome
"...[quote=laguitara]Dan kan je beter "Hot Chick" of " 50 first dates" gaan kijken...die zijn (vind ik) pas echt om te lachen![/quote] Adam sandler en rob schneider films zijn echt films waar je maar van moet houden. ''50 first dates'' vond ik geweld......"
Deuce Bigalow: European Gigolo

laatste ratings

Nina heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Nina heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.