Remco Avatar

Remco

Laatste reviews

The Fly(1986)

"...Inderdaad echt een vette horror film en 1 van mijn absolute favorieten in dat genre. De film heeft een rustige opbouw waardoor je je echt hecht aan de..."

The Godfather: Part II(1974)

"...Het is ook geen slechte film ofzo ik kon de eerste film kwa acteren bijzonder goed waarderen maar ik heb met de materie niet zo veel ik zie liever een..."

Terminator 2(1991)

"...Voor mij persoonlijk mijn favoriete film van de 90's zo niet allertijden. Ten eerste is het verhaal kwa opzicht erg goed de effecten (zeker voor die..."

Laatste reacties

"...Guilty pleasure ! heb hem toen ik wat jonger was talloze keren gezien. Het is aktie van begin tot eind en typisch een film die je totaal niet serieus moet nemen. Weet niet of dat destijds ook de bedoeling was toen de film uitkwam :)..."
Commando
"...Top film !. Mensen moeten wel even in ogenschouw nemen dat het budget maar 6 miljoen was voor deze film. Als je dat meeneemt ziet het er allemaal fantastisch uit. Maar los daarvan is het verhaal super sterk en daarom valt tie in het rijtje van sci fi......"
The Terminator
"...Aktie is goed met voor de rest zijn de acteurs verder allemaal wat matig. Plus Stallone ziet er echt beroerd uit, hij had de film misschien 10 jaar eerder moeten maken dan had het er iets "geloofwaardiger" geweest...."
Rambo
"...Kelly Lebrock T+). Helaas ziet ze er nu een flink stuk anders uit..."
Weird Science
"...Jezus wat was dit een saaie rot film zeg echt weer zo'n film die voor een oscar genomineerd is geweest waarvan je denkt waarom ?..."
In the Bedroom

laatste ratings

Remco heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Remco heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.