dloko Avatar

dloko

Laatste reviews

American Pie(1999)

"...Ik heb destijds enorm genoten van deze film, toen was ik 14. Geen idee wat ik er nu van zou vinden, van mij hoeft het inmiddels niet meer. Vind het..."

Laatste reacties

"...Ik vond het geweld in Rambo 4 een verademing! De laatste jaren lijken bijna alle actie -en horrorfilms wel een PG-13 rating te krijgen. Waar slaat dit op? In de jaren '80 en '90 was een actiefilm zonder R rating zeldzaam en die films hadden geen m......"
Rambo 5 en The Expendables minder gewelddadig
"...Hoe kan je een Orion slave girl nog beter maken dan haar groen te verven? Los dat maar eens op. De kamer waar ze in zit is de slaapkamer van Kirk op Starfleet Academy...."
Star Trek Aliens
"...Aangezien de comic al sinds 1986 te lezen is, zie ik niet hoe je nu verrast kan worden door deze film. Ik vind dat ze het erg mooi vertalen naar het witte doek zover..."
30 nieuwe Watchmen foto's
"...Ik vraag me af in hoeverre mate de Minutemen aan bod komen in de film. Het lijkt alsof ze daar dieper op in zijn gegaan dan in de graphic novel, dat zou echt heel erg tof zijn. Wellicht dat ze hiermee bepaalde onfilmbare delen van de graphic novel aa......"
Watchmen: The Keene Act and You (1977) video
"...Ik heb gisteravond The Watchmen graphic novel uitgelezen... en nu ik dit zie is het duidelijk hoe dicht ze bij het origineel zijn gebleven. Ik ben wel erg benieuwd hoe ze [spoiler]dat monster in New York vormgeven[/spoiler]...."
Viral website marketing Watchmen barst los

laatste ratings

watchlist

dloko heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.