dloko Avatar

dloko

Laatste reviews

American Pie(1999)

"...Ik heb destijds enorm genoten van deze film, toen was ik 14. Geen idee wat ik er nu van zou vinden, van mij hoeft het inmiddels niet meer. Vind het..."

Laatste reacties

"...[quote=Albert020]maar toch 107cm Bravia T+)[/quote] Hey misschien moet je ook even laten weten hoe grote velgen je auto heeft, hoeveel diamanten in je ketting zitten, hoe duur de champagne is die je over je teven giet en hoe hard de ghetto was waa......"
War of the Worlds
"...Ik dacht juist eerder dat hij het over de maatschappij kritische elementen van Verhoeven's Amerikaanse films had. Dat vind ik persoonlijk het leukst aan zijn films, en doen mij altijd aan als een intelligent Nederlands trekje aan wat anders een typis......"
RoboCop 2
"...Dit soort films vind ik altijd zo geweldig tot de verbeelding sprekend! Ik kan me niks leukers voorstellen dan een zombie epidemie. Nodig je vrienden uit, jat een pickup, een paar kratten bier, en wat hakbijlen en kettingzagen en dan lekker uit je......"
Night of the Living Dead
"...Teken van een goede acteur is wanneer je zijn personage ziet en niet de acteur die hem speelt, dit weet Hoffman vooral met Ratzo zo ontzettend goed neer te zetten. Geld ook (in iets mindere mate dat wel) voor Jon Voight. En natuurlijk de soundtrac......"
Midnight Cowboy
"...[quote=bosna_me]Al die Japanse films die MTV de laatste tijd uitzendt zijn goed en ik denk dat deze geen uitzondering is[/quote] deze is wel een uitzondering haha...."
Azumi

laatste ratings

watchlist

dloko heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.