dloko Avatar

dloko

reacties

  • [quote=Albert020]maar toch 107cm Bravia T+)[/quote] Hey misschien moet je ook even laten weten hoe grote velgen je auto heeft, hoeveel diamanten in je ketting zitten, hoe duur de champagne is die je over je teven giet en hoe hard de ghetto was waarin je opgroeide. Ik vond de realistische aanpak van deze film juist erg origineel aangepakt! Een onbekende had het echter waarschijnlijk beter gepast dan Tom Cruise.

    als reactie op de film War of the Worlds

  • Ik dacht juist eerder dat hij het over de maatschappij kritische elementen van Verhoeven's Amerikaanse films had. Dat vind ik persoonlijk het leukst aan zijn films, en doen mij altijd aan als een intelligent Nederlands trekje aan wat anders een typische Amerikaanse actiefilm zou zijn.

    als reactie op de film RoboCop 2

  • Dit soort films vind ik altijd zo geweldig tot de verbeelding sprekend! Ik kan me niks leukers voorstellen dan een zombie epidemie. Nodig je vrienden uit, jat een pickup, een paar kratten bier, en wat hakbijlen en kettingzagen en dan lekker uit je stekker.

    als reactie op de film Night of the Living Dead

  • Teken van een goede acteur is wanneer je zijn personage ziet en niet de acteur die hem speelt, dit weet Hoffman vooral met Ratzo zo ontzettend goed neer te zetten. Geld ook (in iets mindere mate dat wel) voor Jon Voight. En natuurlijk de soundtrack!

    als reactie op de film Midnight Cowboy

  • [quote=bosna_me]Al die Japanse films die MTV de laatste tijd uitzendt zijn goed en ik denk dat deze geen uitzondering is[/quote] deze is wel een uitzondering haha.

    als reactie op de film Azumi

  • [quote=Mr. Cinema]lol, ik verlang niet terug naar de tijd dat computereffecten er niet waren :P[/quote] Ik wel eerlijk gezegd. Ik zie tegenwoordig nog steeds wanneer het CGI is en mij bevallen de model effects uit jaren 80 sci-fi prima. Ik ben overigens in de jaren 80 geboren dus ik doe niet sentimenteel ofzo, ik vind het gewoon beter. Net als vinyl. :P PS. Geniale film, vooral die colonial marines doen 't hem! :D

    als reactie op de film Aliens

  • Niet vergelijkbaar imo The 300 Spartans is meer getrouw aan wat er zich nou echt afspeelde. 300 Is de film versie van een comic book die het niet zo nauw nam met de realiteit.

    als reactie op de film The 300 Spartans

  • [quote=ViP]tomb raider?[/quote] hahahha.

    als reactie op de film Beyond Borders

  • [quote=lgonggr]Als je bedenkt dat het boek uit 1959 stamt (10 jaar voor de eerste maanlanding en lang voor de vietnamoorlog begon) dan moet je je realiseren dat Heinlein een genie was. Ik hoop dat iemand ooit 'the Forever War' gaat verfilmen. Dat is ook al zo'n geniaal boek wat hier erg op lijkt.[/quote] Starship Troopers had nooit de naam van deze film mogen zijn. Ze hadden het veel beter iets anders kunnen noemen en dat geniaal boek met rust kunnen laten, de enige gelijkenissen zijn in de vorm van Verhoeven's persiflages van het boek. Ze lopen niet eens rond in power armor in deze film. Overigens is het wel een dijk van een film, vind het alleen jammer dat ze halverwege de pre-productie besloten om het Starship Troopers te noemen en losjes te verwijzen naar het boek. Heel zonde.

    als reactie op de film Starship Troopers

  • Jezus jullie moeten niet zoveel stront lullen.

    als reactie op de film Lost in Translation

  • Heerlijke film, ik ken weinig mensen die hem echt leuk vinden maar ik ken weinig films waar ik meer kijkplezier van had. En Tokyo is een geweldige stad ook.

    als reactie op de film Lost in Translation

  • Eindelijk op tv, wilde deze al een tijdje zien, ik ken alleen de 4 films van Romero zelf.

    als reactie op de film Dawn of the Dead

  • [quote=Jew127]Ten tijde van de opnamen was ze 11/12 dus ik hoop niet dat jij veel ouder bent...[/quote] Haha ja ik zag 'm laatst en moest ff aan Mean Girls denken. Maar ik ben maar 1 jaar ouder dan Lohan dus het mag nog.

    als reactie op de film The Parent Trap

  • Ooit heb ik een stuk meegepakt van deze film, was het eigenlijk vergeten maar het was inderdaad een geweldige film. Waarom moeten ze zo'n kei nou op een zaterdag avond uitzenden?! :-(

    als reactie op de film High Fidelity

  • [quote=Steve Harwin]een film uit het tijdperk dat je nog echt moest kunnen acteren om een film de moeite waard te laten zijn. [/quote] Geld nog steeds vind ik.

    als reactie op de film Willy Wonka & the Chocolate Factory

  • Welke muis lol o ik zie het al hahaha nice one Ik heb deze nog nooit gezien, ben wel een fan van anime. Wel erg jammer dat ze juist op een zaterdag nacht deze film uitzenden dan zit ik niet thuis he! :(

    als reactie op de film Spirited Away

  • [quote=merijnsa]Saw 1 is één van de beste psychologische thrillers ooit gemaakt.[/quote] Haha, nee.

    als reactie op de film Saw III

  • Cage zet echt een leuke rol neer in deze film. Het is al een tijdje geleden dat ik 'm heb gezien dus ik heb er zin in.

    als reactie op de film Matchstick Men