DutchDJ Avatar

DutchDJ

reacties

  • Prachtige film. De film verteld in het begin het verhaal, de puzzelstukjes worden weggelegd, de spanning wordt opgebouwd met de muziek en de prachtige beelden en eindigd met een geweldige ontknopping. Na het zien van deze film was ik in een klap Hitchcockfan. De film mag ouder zijn, de film mag voor sommige minder eng of spannend zijn, maar de film heeft zeker zijn magie behouden.

    als reactie op de film Psycho

  • [quote=Golden Ghost]200 minuten. It's redux time guys!! Ik persoonlijk vind de redux een stuk mooier als de regulieren versie ook al is ie qua vaart wat minder.[/quote] Ik heb de Redux gezien en vind die versie erg goed, maar behoorlijk langdradig. Zou de orginele versie van 153 min. ooit nog uitgebracht worden op DVD?

    als reactie op de film Apocalypse Now

  • Een van de leukste komedies die ik heb gezien. Echt lachen. Verhaal en ontknopping zit leuk in elkaar. Echter een momenteel 12e plaats in de FilmTotaal top 100 is echt far overrated. De film is leuk, maar past mijnsinziens niet in een lijst van beste film allertijden.

    als reactie op de film The Hangover

  • Mijn favoriete Hitchcock film. Hitchcock op zijn best.

    als reactie op de film Vertigo

  • [quote=Loconut]Check deze link: [url=http://www.kubrick2001.com/]www.kubrick2001.com[/url] Voor een heeele duidelijke uitleg van de film. (Ik ben de film er ook meer door gaan waarderen).[/quote] Ik heb de uitleg gezien maar het mijn visie op 2001 ASO niet veranderd. Het goede van de film vind ik dat het alleen vragen op roept waar je zelf over moet gaan nadenken. Het is geen film die alle antwoorden geeft. Deze film heeft mij ook geleerd om op een andere manier naar films te kijken. Om de gedachte uit een film te halen. Ik persoonlijk vind het de beste SF-film ooit gemaakt.

    als reactie op de film 2001: A Space Odyssey