DutchDJ Avatar

DutchDJ

Laatste reviews

Lawrence of Arabia(1962)

"...Het meesterwerk van topregiseur David Lean. Een waar meesterwerk dat niet voor niets 7 oscars heeft gewonnen. De film wordt vandaag de dag nog steeds..."

It's a Wonderful Life(1946)

"...Het meesterwerk van Frank Capra. Dit is de eerste film waar ik torenhoge verwachtingen van had en die ze ook heeft waar gemaakt. Een waar meesterwerk,..."

Laatste reacties

"...Ik ben zelf geen grote musical fan, maar deze film vind ik geweldig. Voor mij zeker een van de beste films die ik gezien heb. Het verhaal is ontroerend en het dilemma dat wordt aangesneden van discriminatie en zinloos geweld is hedendaags nog steeds......"
West Side Story
"...Wat een geweldige James Bond is Skyfall, het was genieten. Ik had hoge verwachtingen voor de film, maar die zijn helemaal waar gemaakt. Er zit weer humor in de James Bond films, dat heb ik gemist in de vorige James Bond films. De verwijzingen naar ou......"
Skyfall
"...Trailer ziet er interessant uit. Het is zeker een film die ik wil zien. Ik ben fan van de films van Hitchcock en ik ben erg benieuwd hoe ze Hitckcock zullen laten zien in deze film. Ik vind het wel opvallend dat er een goede cast is geselecteerd maa......"
Trailer 'Hitchcock' met Anthony Hopkins (aanrader!)
"...Goed verhaal over James Bond. Ik ben zelf erg benieuwd hoe de nieuwe James Bond gaat worden, hopelijk komt de kenmerkende James Bond humor weer terug. Dat mistte ik in de nieuwste James Bond films. Doordat er geen humor in de films zat had ik het gev......"
On Her Majesty's Not So Secret Service: James Bond de imperialist
"...Na het zien van de trailer kan ik wel begrijpen waarom er wordt gesuggereerd dat Glenn Close favoriet is voor de oscars. Ik ben benieuwt of ze ook wint, maar op basis van de trailer geef ik haar zeker een goede kans. @ Judge, Ik denk ook dat de f......"
Trailer Albert Nobbs

laatste ratings

7,7
Braveheart (1995)
Braveheart (1995)
8,7
Psycho (1960)
Psycho (1960)
7,9
Fight Club (1999)
Fight Club (1999)
6,9
Planet Terror (2007)
Planet Terror (2007)
7,9
Gandhi (1982)
Gandhi (1982)

watchlist

DutchDJ heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.