The Watcher Avatar

The Watcher

Laatste reviews

Harry Potter and the Order of the Phoenix(2007)

"...Ik ben net geweest, en ik vond hem best leuk! Alleen ik miste enorm veel dingen die in het boek uitgebreid worden verteld, zoals: - De liefde tussen..."

Laatste reacties

"...Ik vond het een zeer goede film. Een van de betere films die ik de afgelopen tijd heb gezien. Niets wordt overdreven, het is allemaal heel realistisch en spannend. @ Roi [spoiler] Volgens mij was ze heel erg eenzaam, niemand was meer te vertrou......"
Le Silence de Lorna
"...[quote=Yanggie]Jammer dat er geen Pirates komt, maar gelukkig dat er iig geen vervolg op het verhaal komt. Zag liever een soort prequel met meer aandacht voor Barbossa en de muiterij op de Black Pearl.[/quote] Maar er komt dus wel een deel 4 Nou,......"
Pirates 4 geruchten ontkracht
"...Klinkt eng! Dus interessant :P..."
Van Twilight naar Dread
"...Wat verschrikkelijk vals! Doe mij maar de klassiekere bond-nummers Alhoewel Cornell ook een aardig nummer had. Alicia Keys, bagger gewoon. Misschien kan ze beter gaan acteren ofzo...."
Quantum of Solace titelsong
"...Superfilm! Hij wist mij te boeien van het begin tot het einde. Eindelijk weer eens een goede "horrorfilm" (zou het eerder een zeer enge thriller noemen)...."
The Mist

laatste ratings

The Watcher heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

The Watcher heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.