Muddyw Avatar

Muddyw

Laatste reviews

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull(2008)

"...Ik vind dit ook de minste Indiana Jones film. De belichting in het begin op de militaire basis ziet er inderdaad ongelooflijk storend nep uit, en..."

On Her Majesty's Secret Service(1969)

"...Ik sluit mij aan op de recensie boven mij, van JamesBond. Toch nog wat eigen woorden ;-): Erg sterke Bondfilms met een sterke cast, waaronder Diana..."

Skyfall(2012)

"...Bond op een hoger niveau getild! Zo zie ik alle drie de Bond films met Daniel Craig. Casino Royale was al een meesterlijke terugkeer naar de oude..."

Percy Jackson and the Lightning Thief(2010)

"...Het fantasie-element vind ik prima. Daar kan ik me helemaal in laten op gaan. Maar sommige details op menselijk niveau zijn werkelijk te dom voor..."

Laatste reacties

"...De Bond films hebben altijd al een bepaalde afspiegeling gehad van wat er in de betreffende periode zich zo afspeelde in de wereld. Toen in GoldenEye M een vrouw werd, was dat omdat de echte MI6 destijds ook een vrouw als hoofd had. Dus ongeacht hoe......"
Vrouwelijke 007 (?) in actie op foto 'No Time To Die'
"...Ik vond Zimmer nog goed met de Nolan. Batman trilogie maar tegenvallen in Man Of Steel en Batman vs. Superman, niet memorabel w.m.b. De Nolan trilogie theme van Batman is erg herkenbaar. Wat mij betreft had Zimmer die laatste twee films niet moeten d......"
Zeer duister moment rond Superman in 'Justice League'
"...Zolang er niets officieel bekend is over Craig, is er niets aan de hand. Denk dat men t.z.t. een wat minder bekende Britse acteur zullen kiezen en niet iemand als Chris. ..."
Chris Hemsworth als de nieuwe James Bond?
"...Tot een officieel tegenbericht van EON/MGM/Sony is Craig vooralsnog Bond. Verder schijnt Tom Hiddlestone ook gesproken te hebben met Barbara Broccoli. [url=http://birthmoviesdeath.com/2016/05/27/exclusive-tom-hiddleston-in-talks-for-bond-25] Tom Hi......"
Wordt Jamie Bell de nieuwe James Bond?
"...[quote=johnwayne]Maken ze veel heisa over het feit dat dit de eerste Britse mannelijke vertolker is in 50 jaar, pakken ze iemand met een vrouwenstem. [/quote] Goed verwoord! Had al wat van Sam Smith afgelopen maanden op de radio gehoord en vond he......"
Beluister de titelsong van Bond-film 'Spectre'

laatste ratings

Muddyw heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Muddyw heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.