El_Mariachi Avatar

El_Mariachi

reacties

 • Nou nou, "superieur meesterwerk".... In z'n genre. Misschien. Maar mij is deze film te lang en te traag. Inderdaad, ik ben het oppervlakkige type dat gaat voor "faster, more intense".

  als reactie op de film The New World

 • Castlijst op FT zal best wel kloppen als het in volgorde van verschijning is. Leuke film. Inderdaad redelijk voorspelbaar allemaal, maar lekker entertainment. De Zorro legende (vies woord trouwens na het veel mindere vervolg op deze film) wordt hier mooi uitgebouwd. Anthony Hopkins speelt een waardige maar relatief kwieke Diego. Banderas weet veel meer te charmeren dan in het erbarmelijke vervolg.

  als reactie op de film The Mask of Zorro

 • Leuke "alternatieve" film voor de Halloween tijd. Geen volbloed horror, geen volbloed komedie, maar een mix van allerlei elementen. Misschien is The Frighteners wel DE Peter Jackson film. (The Lord of the Rings vind ik ongelooflijk goed maar is niet "puur PJ".)

  als reactie op de film The Frighteners

 • WAAROM ZO LAAT?! "Het Nederlands FilmFestival is bezig en daarom doet de publieke omroep mee aan de feestvreugde." Stop die pareltjes dan krotdomme niet weg om 14.00 uur en 00.05 uur! Zo bereik je echt het grote publiek niet. En reken maar dat delen van dat publiek daar flink van balen.

  als reactie op de film Karakter

 • Vorige week werd mofo in ieder geval met "kloteklapper" vertaald... Creatief, maar 't is het toch net niet. "Toedeledoki, klootzak" vind ik best een leuke optie. (Yippee ka yay IS in het Amerikaans ook gewoon kinderachtig, maar juist door de context wordt het cool.)

  als reactie op de film Die Hard 2

 • Waar hetisjantje de vergelijking met Pan's Labyrinth op baseert is me een raadsel. Dit is een volledig andere film: ander onderwerp, andere arena, andersoortige personages... Naar mijn smaak is Edward Scissorhands een prima film. Prachtige muziek, sterke beelden. Heerlijk modern sprookje (zit 'm daar de vergelijking in van hetisjantje?). Absolute aanrader voor iedereen van alle leeftijden.

  als reactie op de film Edward Scissorhands

 • Nou ik hoef een film niet van voor tot achter en adersom te begrijpen, maar de hóófdlijn wil ik wel kunnen volgen. En dat lukte me bij Donnie D dus niet. Overigens... Komt 'ie nou alweer? De laatste keer is nog geen maand geleden!

  als reactie op de film Donnie Darko

 • Het zal wel aan mij liggen, maar ik zie dus niet wat deze film zo goed maakt. Ik snap er inderdaad geen hout van en daarbij is het me allemaal te deprimerend. Moeilijke films? Prima. Deprimerende films? Kan ik soms ook wel van genieten. Maar de combinatie hier vind ik wat veel van het, eh, minder goede.

  als reactie op de film Donnie Darko

 • Vlotte film. Allemaal ter meerdere eer en glorie van deheer Howard Stern uiteraard (verdedigers der goede smaak, opgepast!), maar een feestje waarin de kijkers delen. Eigenlijk schiet me maar één woord te binnen: LEKKER! Hoewel, eigenlijk hoort daar het F-woord voor, maar dat mag op FilmTotaal vast niet.

  als reactie op de film Private Parts

 • Bij het zien van deze film vroeg ik me vooral af waarom de Oscar voor Beste Film niet naar The Fellowship of the Ring is gegaan. A Beautiful Mind vind ik een aardige tot goede film, maar geen klassieker.

  als reactie op de film A Beautiful Mind

 • Ach, ik vond het verhaal best leuk hoor. Inderdaad geweldige soundtrack. Wat mij betreft toch aanstekelijk spel van de acteurs. 't Is geen Almost Famous, maar gelukkig véél beter dan Jerry Maguire (vind ik dan, hè).

  als reactie op de film Elizabethtown

 • [quote=adjani]deze film is echt van een andere orde, als je hier iets mist ligt dat aan jezelf:-)[/quote] Fijn, dit soort reacties. Hebben we echt wat aan. Laten we elkaars mening en smaak voortaan respecteren. Please. Alvast bedankt.

  als reactie op de film Pulp Fiction

 • Ben zelf ook geen groot fan van Pulp Fiction. Zeker de eerste keer dat ik hem keek, was ik teleurgesteld. Was dit nu de "klassieker" waar iedereen het over had? Wat mij betreft trekken de acteurs de film naar een hoger plan. Er zitten wel degelijk goede vondsten in natuurlijk, maar over het algemeen vind ik Pulp Fiction niet fantastisch.

  als reactie op de film Pulp Fiction

 • Geldt ook voor mij, Mellie! :W

  als reactie op de film GoldenEye

 • Steek je hand op als je mensen die Jeff Goldblum, Laura Dern, Sam Neill, Sir Richard Attenborough en Samuel L. Jackson "acteurs op b-niveau" noemen, serieus neemt. ... Niemand? Goh. :B

  als reactie op de film King Kong

 • [quote=Brooklyn]Het heet dan ook King Kong en daar draait het dan ook om.[/quote] En toch kan het anders. In het geval van Jurassic Park krijg je een vrij intelligent verhaal en boeiende personages er gratis bij...

  als reactie op de film King Kong

 • Goede film inderdaad. Een waardig slot voor alle 'originele' Zorro-verhalen. Jammer dus dat er een sequel gemaakt is. Die zou ik graag gemist hebben, want Legend is véél slechter dan Mask.

  als reactie op de film The Mask of Zorro

 • Het boek vond ik meesterlijk. De film ook - op de laatste 10 minuten na. Want dan wijkt de zeer boekgetrouwe verfilming ineens van het origineel af! Onbegrijpelijk.

  als reactie op de film The Remains of the Day