El_Mariachi Avatar

El_Mariachi

Laatste reviews

Sterke verhalen(2010)

"...Lekkere film. Vlotte acteurs, vlotte dialogen. Tikkie absurd, net de goeie dosering mafheid. Volkomen professioneel èn (toch) nadrukkelijk JONG. Want..."

Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre(2002)

"...Julius Caesar geen keizer? Nou vooruit, hij was dictator. Maar in principe gedroeg hij zich als keizer. Het woord "keizer" komt zelfs van zijn naam..."

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back(1980)

"...Ach, FT doet al zo hun best! Ze hebben er een plaatje van Tarkin bij gezet. Die zat toch echt alleen in IV. (Oké en in III, maarre...) On-topic:..."

The AristoCats(1970)

"...Een tien is misschien wat veel, maar ik vind het wel degelijk een leuke film. Disney kan momenteel een nieuwe Reithermann goed gebruiken. Hij is naar..."

The Frighteners(1996)

"...Heb je gelijk in, LuCos. Misschien moet ik het anders formuleren: The Frighteners vind ik een mooie samensmelting van de "young PJ" periode en de..."

Laatste reacties

"...Nou nou, "superieur meesterwerk".... In z'n genre. Misschien. Maar mij is deze film te lang en te traag. Inderdaad, ik ben het oppervlakkige type dat gaat voor "faster, more intense"...."
The New World
"...Castlijst op FT zal best wel kloppen als het in volgorde van verschijning is. Leuke film. Inderdaad redelijk voorspelbaar allemaal, maar lekker entertainment. De Zorro legende (vies woord trouwens na het veel mindere vervolg op deze film) wordt h......"
The Mask of Zorro
"...Leuke "alternatieve" film voor de Halloween tijd. Geen volbloed horror, geen volbloed komedie, maar een mix van allerlei elementen. Misschien is The Frighteners wel DE Peter Jackson film. (The Lord of the Rings vind ik ongelooflijk goed maar is niet......"
The Frighteners
"...WAAROM ZO LAAT?! "Het Nederlands FilmFestival is bezig en daarom doet de publieke omroep mee aan de feestvreugde." Stop die pareltjes dan krotdomme niet weg om 14.00 uur en 00.05 uur! Zo bereik je echt het grote publiek niet. En reken maar dat delen......"
Karakter
"...Vorige week werd mofo in ieder geval met "kloteklapper" vertaald... Creatief, maar 't is het toch net niet. "Toedeledoki, klootzak" vind ik best een leuke optie. (Yippee ka yay IS in het Amerikaans ook gewoon kinderachtig, maar juist door de context......"
Die Hard 2

laatste ratings

watchlist

El_Mariachi heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.