El_Mariachi Avatar

El_Mariachi

Laatste reviews

Sterke verhalen(2010)

"...Lekkere film. Vlotte acteurs, vlotte dialogen. Tikkie absurd, net de goeie dosering mafheid. Volkomen professioneel èn (toch) nadrukkelijk JONG. Want..."

Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre(2002)

"...Julius Caesar geen keizer? Nou vooruit, hij was dictator. Maar in principe gedroeg hij zich als keizer. Het woord "keizer" komt zelfs van zijn naam..."

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back(1980)

"...Ach, FT doet al zo hun best! Ze hebben er een plaatje van Tarkin bij gezet. Die zat toch echt alleen in IV. (Oké en in III, maarre...) On-topic:..."

The AristoCats(1970)

"...Een tien is misschien wat veel, maar ik vind het wel degelijk een leuke film. Disney kan momenteel een nieuwe Reithermann goed gebruiken. Hij is naar..."

The Frighteners(1996)

"...Heb je gelijk in, LuCos. Misschien moet ik het anders formuleren: The Frighteners vind ik een mooie samensmelting van de "young PJ" periode en de..."

Laatste reacties

"...AAH! Ik dacht ook: Tennant! Maar nee. (Nòg niet, in ieder geval...) Sylvester McCoy was een prima Doctor. Hij heeft een maffe kant, die ik heel goed bij PJ zie passen. Klein van stuk deze man, dus een Elf wordt 'ie sowieso niet. Misschien een van......"
'Doctor Who' gecast in The Hobbit?
"...De eerste film vond ik verrassend sterk (ècht sterk), met een cool geek-proof verhaal, fantastische cast en zowel kleine als grote scènes die om verschillende redenen indrukwekkend waren. Door die film waardeer ik de oude Star Trek nu ook meer, trouw......"
Opnames Star Trek sequel in januari
"...Briljant! Hopelijk zorgt iemand dat Tarantino himself dit ziet. Die lacht zich vast net zo suf als wij! :E..."
Pulp Fiction meets Disney
"...Beste 'made for television' film was Temple Grandin, met Claire Danes als het autistische genie Grandin (die overigens echt bestaat). Mocht er een omroepchef meelezen: deze gráág aankopen voor uitzending in Nederland!..."
Mad Men en Modern Family grote winnaars bij de Emmys
"...Voor zover ik weet ziet Ons Johnny er in Pirates 4 precies zo uit zoals we van hem verwachten. Waren die opnamen niet pas NA The Tourist? Ik zou zeggen dat het gewoon prosthetics voor de film zijn. Cowboys & Aliens. James Bond en Indiana Jones in......"
Veel Setfoto's uit nieuwe films

laatste ratings

watchlist

El_Mariachi heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.