Yanggie Avatar

Yanggie

reacties

  • Ik vind de genre thriller altijd een moeilijk en vaag definieerbaar genre, maar als er 1 film past bij de genre thriller is het Se7en. Sowieso beste thriller ooit en een van de beste film die ik ook heb gezien.

    als reactie op de film Se7en

  • Echt een briljante film en wat is Tom Hanks toch een geweldige acteur.

    als reactie op de film Forrest Gump

  • [quote=Otmeister]Slechte film, niet kijken.[/quote] Domme inhoudsloze reactie, niet lezen.

    als reactie op de film Men of Honor

  • [quote=SunChaser]Dat isn nog wel de meest overgewaardeerde film uit zn ouvrfe. Saaie film over een man die meer persoonlijkheden heeft. Het ergste nog is dat de man een enorme klootzak is. Gegoten in een zwak Sixth Sense achtig plotje, maar wat een draak van een film.[/quote] Dat kan. Kwestie van verschillende smaken. Maar het gaat om de punt dat Ron Howard voor een of ander C-regisseur wordt uitgemaakt en dat vind ik persoonlijk een beetje te ver gaan. Ik kan wel slechtere regisseurs op noemen en laat Uwe Boll nou het eerste in me opkomen.

    als reactie op de film The Da Vinci Code

  • [quote=Rarara]Ron Howard maakt middelmatige films met soms wat aardige stukjes erin. SOMS. Deze film is niet anders[/quote] Uhm, A Beautiful Mind en Apollo 13 toevallig gezien? Om maar een paar te noemen. Het is misschien niet de beste regisseur, maar om het middelmatig te noemen geef je hem te weinig credits. Bovendien is The Da Vinci Code helemaal niet zo slecht als vele dat zeggen. Hij valt misschien flink tegen als je de boek heeft gelezen, maar als je dat niet hebt gedaan is de film zeker niet slecht. Het wachten is nu op Angels and Demons. Hopelijk heeft hij van zijn missers geleerd en ga het helemaal rechtzetten met A&D. Ik voorspel dat A&D een van de toppers van 2009 gaat worden.

    als reactie op de film The Da Vinci Code

  • Leuk, zo'n filmpje kijken bij RTL. Tjonge jonge wat een prutser :N

    als reactie op de film The Da Vinci Code

  • Echt een hele leuke film. Een lekkere relax film voor op de bank. Humor is leuk. Een film over de middeleeuwen met reflecties naar het heden. Over het algemeen aardig geacteerd, maar vooral Paul Bettany en uiteraard Heath Ledger. Vond Ledger toen de tijd al een hele goeie acteur en hij is sindsdien alleen maar gegroeid. Helaas kunnen we niet meer van hem genieten. Had heel groot kunnen worden. Zonde.

    als reactie op de film A Knight's Tale

  • Geweldige film, met name dat stukje als reggie aan de deur komt om megan mee uit te nemen. "big old tall ludacris looking motherfucker". echt een briljant stukje van martin lawrence en will smith.

    als reactie op de film Bad Boys II

  • [quote=Nar]Als je het mij vraagt, heb je niet zoveel films gezien.....[/quote] goh zo'n reactie had ik echt niet verwacht.

    als reactie op de film Black Hawk Down

  • Een van de beste film die ik ooit heb gezien als je het mij vraagt....

    als reactie op de film Black Hawk Down