Yanggie Avatar

Yanggie

Laatste reviews

Godzilla(2014)

"...Net terug van de bios en kan helaas niet anders concluderen dat hij zwaar tegen viel. Filmtechnisch niks op aan te merken. Camerawerk was subliem..."

Armageddon(1998)

"...Armageddon is en blijft een heerlijk film. En dat Amerikaanse chauvinisme vind ik in dit geval juist heerlijk. Hoef voor mij niet altijd zo..."

Laatste reacties

"...Verrassend dat Uncut Gems er niet tussen staat. Ik dacht dat het ook een Netflix Original was. @KeesjeNL Uncut Gems en The Platform zeker. Spenser Confidential vond ik ook een leuke film. ..."
Netflix deelt voor het eerst officiële Top 10 best bekeken Netflix Original-films!
"..."Over het algemeen wordt de truc gezien als een wanhoopsdaad wanneer de makers echt geen idee meer hebben wat te doen." Ik verwacht dat de Mission Impossible dit over pakweg een jaar of 10 het ook gaat doen, maar dan maken zij er zo'n meesterwerk da......"
Het lijkt toch echt te gaan gebeuren: 'Fast & Furious'... In Space!
"...Er is maar een juiste volgorde: 1. The Fast and the Furious 2. The Lion King (1994) 3. Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker 4. Game Of Thrones season 3 5. Godfather 2 6. Tiger King episode 3 en 1 7. The Voice Junior 2017 8. The Fast and t......"
Bijna alle 'Fast & Furious'-films nu op Netflix
"...Wat hebben jullie ingenomen tijdens het maken van deze lijst? Ik wil het ook wel eens proberen want zo te zien was het one hell of a trip...."
Wat is nou de goede kijkvolgorde van de verwarrende 'Fast & Furious'-franchise?

laatste ratings

watchlist

Yanggie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.