Yanggie Avatar

Yanggie

Laatste reviews

Godzilla(2014)

"...Net terug van de bios en kan helaas niet anders concluderen dat hij zwaar tegen viel. Filmtechnisch niks op aan te merken. Camerawerk was subliem..."

Armageddon(1998)

"...Armageddon is en blijft een heerlijk film. En dat Amerikaanse chauvinisme vind ik in dit geval juist heerlijk. Hoef voor mij niet altijd zo..."

Laatste reacties

"...Ik vind de genre thriller altijd een moeilijk en vaag definieerbaar genre, maar als er 1 film past bij de genre thriller is het Se7en. Sowieso beste thriller ooit en een van de beste film die ik ook heb gezien...."
Se7en
"...Echt een briljante film en wat is Tom Hanks toch een geweldige acteur...."
Forrest Gump
"...[quote=Otmeister]Slechte film, niet kijken.[/quote] Domme inhoudsloze reactie, niet lezen...."
Men of Honor
"...[quote=SunChaser]Dat isn nog wel de meest overgewaardeerde film uit zn ouvrfe. Saaie film over een man die meer persoonlijkheden heeft. Het ergste nog is dat de man een enorme klootzak is. Gegoten in een zwak Sixth Sense achtig plotje, maar wat een d......"
The Da Vinci Code
"...[quote=Rarara]Ron Howard maakt middelmatige films met soms wat aardige stukjes erin. SOMS. Deze film is niet anders[/quote] Uhm, A Beautiful Mind en Apollo 13 toevallig gezien? Om maar een paar te noemen. Het is misschien niet de beste regisseur......"
The Da Vinci Code

laatste ratings

watchlist

Yanggie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.