Yanggie Avatar

Yanggie

Laatste reviews

Godzilla(2014)

"...Net terug van de bios en kan helaas niet anders concluderen dat hij zwaar tegen viel. Filmtechnisch niks op aan te merken. Camerawerk was subliem..."

Armageddon(1998)

"...Armageddon is en blijft een heerlijk film. En dat Amerikaanse chauvinisme vind ik in dit geval juist heerlijk. Hoef voor mij niet altijd zo..."

Laatste reacties

"...Ik had gehoopt dat Disney+ ook films van Buena Vista International zal bevatten, maar helaas. Zo even snel te zien niks van PG-13 of hoger. Niks voor mij...."
Alle 600+ films en series van Disney+ onthuld!
"...Hoewel ik Scorsese enorm waardeer en veel respect voor hem heb, hoor ik hier toch echt een dinosaurus praten die nog in het verre verleden leeft. ..."
'Joker'-producent Martin Scorsese kraakt Marvel af
"...Wat mij betreft de grote ster van de tweeluik. Josh Brolin heeft een waanzinnig character neergezet en en wordt, naar mijn mening, een beetje ondergewaardeerd. Waar alle aandacht ging naar de The Avengers, wat op zich wel begrijpelijk is, had ik wel......"
Speciale 'Avengers: Endgame'-poster voor Thanos!
"...Niks voor mij. Persoonlijk vind ik geluid in een bioscoop belangrijker dan de kwaliteit van het beeld of de grootte ervan...."
Kinepolis opent speciale filmzalen met 270-gradenbeeld in Nederland en België!
"...Ben liefhebber van comics en een groot fan van Spider-Man, maar had nooit echt de behoefte om Spider-Man: Into The Spider-Verse te gaan kijken, weet niet precies waarom. Van de week toch maar opgezet, met ontzettend weinig verwachtingen, en was overd......"
De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

laatste ratings

watchlist

Yanggie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.