Yanggie Avatar

Yanggie

Laatste reviews

Godzilla(2014)

"...Net terug van de bios en kan helaas niet anders concluderen dat hij zwaar tegen viel. Filmtechnisch niks op aan te merken. Camerawerk was subliem..."

Armageddon(1998)

"...Armageddon is en blijft een heerlijk film. En dat Amerikaanse chauvinisme vind ik in dit geval juist heerlijk. Hoef voor mij niet altijd zo..."

Laatste reacties

"...@Master Of Films Ik was vroeger een fervent muziek downloader. Sinds de komst van Spotify heb ik geen mp3 meer gedownload. Ik ben in een levensfase beland waar ik het me financieel kan veroorloven en wil simpelweg niet meer zoveel moeite doen om te......"
Nieuwe details streamingdienst Warner Bros.: hoop content verdwijnt van Netflix
"...Ik, als consument, wil dit helemaal niet. Ik wil gewoon een streamingsdienst waar ik alles kan zien en ik ben daar best bereid voor te betalen. Ieder filmstudio een eigen streamingsdienst met eigen content is gewoon niet handig. Dat hele film enterta......"
Nieuwe details streamingdienst Warner Bros.: hoop content verdwijnt van Netflix
"..."Gemiste kans hier niet te melden dat James Cameron in de serie Entourage zogenaamd Aquaman regisseerde" Ik kwam voor dit...."
James Cameron heeft stevige kritiek op 'Aquaman'
"...Ik blijf het heel vreemd vinden. Hoe kan film zijn genomineerd voor "Beste film", maar aanvullend geen enkele nominatie ontvangen in "Beste acteur/actrice (bijrol)", "Beste regisseur", "Beste ... scenario" en "Beste cinematografie". Een film moet toc......"
Oscarnominaties 2019 bekend: 'Black Panther' genomineerd voor beste film!
"...Dit allemaal door de dood van zijn hond. Een absolute must see voor mij...."
Trailer 'John Wick: Chapter 3 - Parabellum'!

laatste ratings

watchlist

Yanggie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.